25|50 Hårtvodden 2016

Hårtvodden 2016 – Avsnitt 2

IMG_8868

 

HEEEJ! 

Det är redan onsdag!!!! Vet ni vad det är dags för då? Jo, ett nytt avsnitt av HÅRTVODDEN!!! Det var väldigt blandade reaktioner på första avsnittet men 95% av alla tyckte om det dom såg – vilket vi är otroligt glada för. Som jag nämnde tidigare så hade vi problem med ljudet och mikrofonen, tyvärr så kommer detta avsnitt också vara lite ”klickigt” men hoppas ni har överseende med det. Detta avsnitt går vi igenom månades galor, vi visar er hur man gör boxerbraids och glitterskägg. Vi ger er också tips på vårens trendigaste hårfärger och mycket mer. Jag hoppas ni tycker om detta avsnitt och har ni några funderingar så är det bara att kommentera. Det är så roligt att spela in dessa tvoddar och det är en dröm från min sida att få göra mer rörligt på ett annorlunda sätt, lämna det extrema kontrollbehov jag har när jag jobbar med denna blogg och bara få prata på.

PS: Ni som kommenterade att vi var ”flamsiga” – då ska ni vara med i fikarummet på jobbet. DÄR händer det grejer (: Tur att vi inte tar med er dit då!

_MG_5889

Den här flätan kommer visas samt ett blått skägg, det får ni INTE missa!

Kommentarer

 1. Pauline

  Riktigt bra trodd ni har! Är helt fast i den och ni är skit grymma!! <3
  Önskar dock att när ni visade flätorna och glitterskägget att ni tagit det långsammare och berättat lite hur man gör. Gick alldeles för snabbt vid flätorna för att kunna hänga med för en som inte är bra på utvakade flätor.
  Kram på er!

  1. Elin Johansson

   Hej!
   Tusen tack, vad roligt att höra <3 🙂 Du får kika på den många gånger, vi kanske kan göra ett separat (långsammare) klipp där man ser hur man gör. Kramar

 2. Jojo

  Detta avsnitt ihop med B&J-glass och färska bär i soffan blev en riktigt bra start på helgen! Sååå taggad på mitt frisörbesök nästa lördag, kanske rentav ska våga be om en Bronde… det är något i den stilen jag vill ha iaf, kanske tom ännu lite ljusare toppar. KRAM och tack för bästa bloggen <3

 3. Michelle

  Den var såå bra!! Måste säga att jag tyckte att denna var mycket bättre än förra veckans 🙂 Så grymma ni är! Keep up the good work! Hade önskat att biten där man får se hur man gör boxer braids var långsammare, hängde inte riktigt med där 😛

 4. Jess

  Tycker det här är så sjuuuuukt roligt. Älskar eran kemi tillsammans oxå, märks att ni känner varandra väl. Tummen upp!

 5. Helen

  TOP NOTCH!!
  Er tvodd är konkret, den har humor och kärlek…Klockrent avsnitt!
  Inte kan väl någon hitta något att kritisera denna gång 😉

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"