25|50 Hårtvodden 2016

HÅRTVODDEN AVSNITT 4 – Alla Hjärtans Dag Special

Processed with VSCOcam with a5 preset

Nu är det dags!

Veckans Hårtvodd kommer handla om kärlek, kött, läppar, frisyrtips och mycket mer. Har du svårt att veta vad du ska ha på dig på alla hjärtans dag eller vill ha lite tips om romantiska frisyrer så häng med i drygt 20 minuters kärlek. Hoppas ni gillar veckans avsnitt och lämna gärna en kommentar på vad ni tycker.

Kommentarer

 1. Veronica Karlsson

  Hej Elin!
  Jag undrar varifrån halsbandet kommer ifrån som du bär, det är ju så fint!
  Hälsningar från Veronica

 2. Pernilla

  Hej Elin!
  Jag läste att du rekommenderar ekologiska produkter till håret. Läste även (om Rahua) att det kan ta ett tag för håret att bli av med alla silikoner och sånt. Om jag använder schampo och balsam som är ekologiska och naturliga som t.ex. John Masters eller Rahua, vad ska jag använda för värmeskydd när jag plattar eller lockar håret eller vilken hårspray? Finns det ekologiska/naturliga såna?
  Tacksam för svar! 🙂

 3. Emma

  Hej Elin! Kan inte du tipsa om dina bästa hårinpackningar igen? Har du samma som i tidigare inlägg eller har du nya favoriter? 🙂 kram!

  1. Elin Johansson

   Hej Emma!
   Jag har några nya favoriter men annars håller jag mig till dom ”vanliga” 🙂 men skriver upp din idé! Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"