Beautyhudvård

CliniqueFIT – Foundation som är svett- och fuktresistent

Hej mina underbara vänner! 

Vet ni vad som kom med bud för några veckor sedan? Skönhetsprodukter för dig som tränar mycket och lever aktivt. Alla vet att träna med smink är ingenting att föredra, men det blir också för jobbigt att tvätta av sig sminket efter jobbet för att gå och träna SAMT när man går hem från gymmet sitter sminket i bh:n. Clinique har kommit ut med en serie produkter under namnet ”FIT” och tillämpas för dig som lever aktivt eller för dig som vill bära smink men väldigt lätt.

CLINIQUE FIT POST-WORKOUT FACE + BODY CLEANSING 224 kr (HÄR-klick)

En sak som jag fastade för direkt är dessa workout FACE + BODY SWIPES. Perfekt om man enkelt vill ta bort sminket innan träning men också efter för att känna sig något fräsch när man ska hem. Extra plus för att dom är anpassade för kropp och ansikte, älskar.

CliniqueFit Workout Face + Body Hydrating Spray 155 kr (HÄR-klick)

Sedan har vi en fuktgivande mist som ger huden lite lyster och den passar alla hudtyper.

MASCARA 225 kr (HÄR-klick) & LÄPPAR 260 kr (HÄR-klick)

Sedan har vi en mascara som står emot svett och hög luftfuktighet, den smular inte och sitter länge – i upp till 24 timmar. Sedan finns det även en läpp/kindprodukt som är i gelform och kan användas på läppar och kindben.

LÄTT FOUNDATION 315 kr (HÄR – klick)

Sist men inte minst, denna kommer bli min favorit – en lätt foundation med SPF 40. Jag är fortfarande inne i min foundation-yra och oavsett hur aktiv min livsstil är så vill jag verkligen köra ett test på salongen med den. Om den klarar av en hel dag på salongen med fönar och kämpandet med volymborstar så kommer denna rackare vara min nya älskling. Jag delar in foundations i två läger, vardag och speciella tillfällen och just denna går in klockrent på ”vardag”.

Nu är min hy lite sargad sedan behandlingen men här ser ni tydligt skillnad på en lättare foundation. Jag har lagt på ett lager och låtit det vara bara, inget puder – nada. Om ni kollar noga i pannan så har jag bara lagt på en sida, där ser ni skillnaden. Ett riktigt bra alternativ för er som vill ha en lätt foundation, hett tips.

Dom har några andra produkter i samma serie också, bara kika in HÄR (klick). PUSS

Kommentarer

  1. Erika82

    Frida- Blondinbella har ett hårskydd som doftar såååå gott. Det heter The heat is on. Men det kanske finns andra ännu bättre att spraya i håret.

  2. Frida

    Hej fina. Jag behöver verkligen din hjälp nu helst innan söndag då jag åker iväg. Hur skyddar man håret från solen? Ska man ha någon solskydd eller någon leavin creme? Gärna tips om produkter Isånnafall. Snälla hjälp. Kram!

  3. Emelie

    Erika82 – Älskar din kommentar! Jag vet inte vart jag skrev att jag tycker Elin ska göra andra frisörers jobb? Och sån himla tur att du vet att alla kommentarer här på bloggen redan är svarade på i tidigare frågestund 💃🏼

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Man blir inte jätte taggad på att svara på just dina frågor, Emelie! Jag hör till dom som ger vad man får tillbaka. Men för att reda ut detta:
      1. Jag kan inte svara på specifika produkter/hårtips för just DITT hår. Det är din frisörs jobb!
      2. Jag kan alltid ge rekommendationer i allmänt men inte för specifika hår (svårt genom en datorskärm) att ge den bedömningen.
      3. Min sökfunktion är aktiv 24/7, har bloggat om hår i snart 10 år.
      4. Du frågar, sedan blir arg för att du inte får svar – psykologiskt: Tror du jag blir glad över att hjälpa dig med din fråga då?
      5. Du är otrevlig och ifrågasätter andra bloggläsare?! Den stämning jag inte vill ha här. Jag vill att vi är snälla mot varandra och respekterar varandra här inne.
      6. Jag har sagt att jag är dålig på att svara på kommentarer, men oftast är det saker jag inte kan svara på pga punkter ovan. Jag vill vara alla till lags men jag anser oftast en fråga som ett bra ämne att skriva ett inlägg om frågan så fler har chans att se svaret.
      Hoppas du fick lite information!
      Bästa,

  4. Anonym

    Jag håller med Emelie. Visst, vissa frågor är idiotiska men jag ser MYCKET sällan svar från Elin på någon fråga över huvud taget.

  5. Erika82

    Emelie- dum kommentar. Vissa ställer frågor om sina hår tex som deras frisörer borde hjälpa dem med som får betalt för det. Och dessutom kommer det upp frågor som redan tagits upp tidigare i olika inlägg och svar. Man kan googla vet du!

  6. Emelie

    Jag undrar verkligen varför du inte svarar på kommentarer? För mig är det superkonstigt faktiskt. Vi tar oss tid och skriver till dig och undrar saker. Jag ser hellre ett inlägg mindre och svar på kommentar istället. (om det är pga att tiden inte finns till för att svara på kommentarer)

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Jag svarar alltid på kommentarer i mån av tid samt spar jag vissa frågor till inlägg som innehåller just frågor 🙂 Jag är jätte tacksam att ni kommenterar – jag ska bli bättre!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"