HairHårfärgHårförlängning och löshår

en riktig systerdag

Hej underbara ni! 

Åh, hur mår ni? Idag hade vi ett Skype-möte med videografen, vilken kille alltså. En timme gick så snabbt och vi fick så mycket gjort och nu är det nära alltså. Sedan åkte jag in till salongen för att det var dags att renovera min lilla-systers hår. Hon har keratin-pluppar i håret men till bröllopet ska hon ha Hairtalk hår. Jag skulle ta bort plupparna, färga hela håret, i med Hairtalk, klippa och piffa. Vi började med en macka och shake på Joe & Juice innan vi traskade till salongen.

Kappa: Zara (förra året)Skor: HÄRByxor: HÄRVÄSKA: HÄR

Jag trodde jag skulle visa er resultatet ikväll men det hände en sak. När jag hade färgat håret och skulle packa upp Hairtalk håret från kartongen så märker jag att jag beställt fel längd på två paket. Jag fick PANIK, verkligen PANIK!!! Jag ringde Emelie & Louise på Hairtalk (som dessutom är i Frankrike inför Petras bröllop) och ba: VAD FASEN SKA JAG GÖRA? Dom löste det på 1,5 timme, håret kom från Västerrås och jag tog bilen och plockade upp håret på vägen. Alltså jag blev så rörd och enormt tacksam att det gick att lösa.

Men jag har precis satt i resten av håret här hemma och tänkte ta före/efter bilder imorgon när det är ljust. Det blev en enorm förändring, SÅ ROLIGT. Men nu ska jag äntligen sätta mig ner för första gången på hela dagen och senare ska jag åka och hämta A som är på fifa-kväll. Vi hörs imorgon fina ni ❤️

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"