Beauty

Isadora Active 24hrs – foundation för dig som lever ”aktivt”

Hej finisar! 

Det var så befriande att börja skriva ett inlägg som inte handlar om bröllopet, ni blir dock inte av med det än – har en del på lagret. Men jag hade tänkt att tipsa er om denna foundation innan min stora dag men det fick bli nu istället. Kom ni ihåg när jag skrev om CliniqueFIT (klick-inlägget)? Det var första gången jag kom i kontakt med en foundation som presenteras som smink för en ”aktiv livsstil”. Då tyckte jag det var genialiskt och jag använder den foundation varje dag men nu har Isadora kommit ut med sin variant, till halva priset än CliniqueFIT.

ISDADORA ACTIVE 24hrs 169 kr (klick)
All day wear make-up

Att vara aktiv är det trendigaste man kan vara just nu. Men menas det att man ska stå på ett gym varje dag, eller som jag: Står 10h på salongen och fönar hår, svettas och rör på mig hela dagarna? Vad är en aktiv livsstil? Ska man bestiga berg, klättra i träd och campa på helgerna för att hamna i facket som att ha en ”aktiv livssil”?! Jag tycker begreppet är lite skevt, jag tycker man lever aktivt hela tiden. Jag tycker en foundation ska klara av svett, vara vattenfast och sitta på huden hela dagen – oavsett vilken ”aktiv livsstil” vi har.

För mig är detta ett genialiskt pr-drag och det må så vara, för produkten är verkligen jättebra. Som jag skrev innan så använder jag min CliniqueFIT (klick) varje dag och nu har jag testat denna pärla.

Denna har lite mer täckning än CliniqueFIT men den är riktigt härlig att ha på huden. Här har jag lagt ett lager, utan concealer och utan puder. Hud får vara hud men den känns som en skyddande hinna bara, riktigt bra. Nu när jag solade inför bröllopet använder jag färgen ”Warm Beige” men i vanliga fall skulle jag satsa på färgen ”Sand” & ”Light Honey”. Den kostar 169 kr och är dryg, sitter på hela dagen och är ett riktigt bra tips. Ni finner alla färger HÄR (klick) ❤️

Kolla, tycker den ligger så fint på huden.

 

Kommentarer

 1. Sandra

  Tack för tips! Hur gör du för att undvika att tex vita skjortkragar blir fläckade av din foundation? Tycker dom flesta foundations lägger sig utanpå huden och lätt färgar av sig på allt man kommer åt.

 2. emma

  Är den sista bilden med eller utan puder? Tycker den ser jättefin ut😍
  Hur tycker du den kan funka förr torr hud? Ja har torr hud men hehe har ett rörligt liv me småbarn så man svettas väldigt mkt lyfter o promenerar. Märkt att de tar för lång tid o sminka me mineralssmink, tror du denna kan va något eller har du annat alternativ? 💜 Puderborste samt puder som ger en otorr finish hehe får du gärna tipsa om. Trivs bäst me löspuder. Tack för dina sminktips, har också ljus hud som är i relativt bra skick, men är blek o har mkt ringar under ögonen.. Har inte till hundra procent hittat rätt i Concealer än dock. Trevlig kväll 🌃

  1. Elin Johansson

   Nej jag har inte lagt något puder utan bara ren foundation 🙂
   Ja men då kommer denna passa dig så bra, men tänk på att ”låsa in den” med puder.
   Massor med kramar ❤️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"