BröllopetWedding & Love

förberedelser med hår & smink från mobilen

Hej mina hjärtan!

Jag har inte fått alla bilder från fotografen än men jag ville bara ge er en liten update på min bröllopsmorgon från mobilen. Jag hade verkligen den bästa morgonen som jag kunde ha. Både jag och A fick dock inte mycket sömn dagen innan för det var så mycket adrenalin och spänningar som gjorde att vi bara låg och vred och vände på oss halva natten. Klockan ringde kl 06.00 för vi hade bestämt oss för att gå ner och äta frukost i lugn och ro tillsammans. Vi visste att ingen av våra gäster skulle gå upp så tidigt för att äta frukost så vi satt där nästan helt själva och åt frukost. Vid 08.30 kom min makeup artist Matilde från M.A.C Cosmetics Italia. A gick till ett annat hotellrum för att fixa sig med sina killar och kring 09.30 skulle mina tjejer och Hairtalk komma till mitt rum.

Fina Matilde, kommer ringa henne direkt när jag är i Como nästa gång ❤️

Såhär satt vi hela tiden. Jag ville ha det helt tyst, få höra Como sjön vakna upp, solen bländade mig genom fönstret och Matilde var en lugnande stjärna alltså. Eftersom jag hade varit hos M.A.C i COMO dagen innan så visste jag att Matide skulle göra mig flawless så jag satt bara där, blundade, småpratade och njöt genom hela makupen. Efter 09.30 hörde jag laget stampa upp genom hissen och jag fylldes av dagens första kärlekshugg i hjärtat.

Louise kom och rev av några bilder, på den vänstra ser jag nyvaken ut – haha. Men jag hade som sagt den bästa starten, rogivande och den stund som jag tror gjorde att jag höll mig lugn resten av dagen. Min första tanke var att alla mina vänner skulle spendera morgonen tillsammans, en dröm jag alltid haft. Men jag kände att jag kommer inte att klara det, jag har en tendens att vilja ta hand om alla och mitt viktigaste är att alla ska ha det bra. Då skulle jag vara bli ännu mer stressad, så nu var det min syster, min bästa vän och mina stjärnor från Hairtalk (Emelie & Louise) som också är mina vänner.

Jag hade länge bestämt att ha en halvuppsättning men när dagen närmade sig så kände jag mer och mer att det INTE är jag. Jag vill bara ha mitt långa, svallande och utsläppta hår. Både Louise och Emelie höll med mig och vi bestämde oss för att köra på vågigt utsläppt. Alla val jag gjort till mitt bröllop har varit att jag vill inte vara någon jag inte är, jag vill att hela bröllopet ska utstråla mig och A – som vi är. Jag älskar uppsättningar på andra men som sagt, det är inte jag. Emelie satte mitt hår perfekt, som vanligt ❤️

Okej, Nicole bar ett Hairband som jag skrivit om HÄR (klick). Jag färgade henens hår mörkare veckan innan bröllopet och Emelie färgade in Hairtalk så det passade perfekt. Det blev en halvuppsättning och jag har tamme fasen inte skådat min bff såhär on fire någon gång.

Min älskade syster, min vackra, snälla och underbara syster. Utan henne skulle jag inte kunna existera och att ha henne vid min sida hela vägen betyder allt för mig. Jag satte i fem paket Hairtalk (inlägget-klick) veckan innan och tjejerna la upp håret på spolar och lät håret vara nedsläppt. Anna la håret bakom ett öra och lät resten hänga fritt. Så vacker är hon ❤️

Vi var klara ca 45 minuter tidigare än planerat så vi hann äta lunch i lugn och ro. Vi hann sitta på terassen, dricka bubbel och bara prata vi tre innan bilen gick. Jag tror denna morgon satte ribban för hela mitt humör och jag var redo att åka till Villa Pizzo för att klä på mig klänningen och gifta mig med mannen i mina drömmar. Fortsättning följer…

Kommentarer

 1. Eva

  Så fint du delar med dig o du är så vacker o jag är typ kär i era vita kimonos med spets var kommer dem i från? Ni var så fina allihop och din brudklänning var magisk. All lycka i livet kram Eva

  1. Elin Johansson

   Men åh, tusen tack 🙂 Dom är från Hunkemöller sedan har vi lämnat in dom till en designer som gjort loggan på ryggen. Massor med kramar

 2. Lin

  Så härligt. Jsg har följt din blogg sen ni började planera bröllopet. Hade för mig att det var en annan makeup artist som skulle fixa ditt smink. Minns inte hans namn men det va nån du träffade på ett event :)? och skulle inte din vän Adele (?) oxå vara brudtärna?
  Hur som, fina ni var alla 3!

 3. em

  Kollade instafilmen när ni går in. Fy så fint. Börjar gråta ju 😭Vilket moment. Tack för att du delar me dig me din resa. 💞

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"