HomeLägenheten

Äntligen är tavelväggen uppe, ska vi sälja lägenheten?!

Hej finaste ni! 

Hur ligger luggen? Jag börjar äntligen repa mig och jag ska iväg till salongen och jobba imorgon. Denna helg har vi bara tagit det så lugnt man bara kan, väldigt välbehövligt. I fredags var jag fortfarande rätt risig så vi kollade på serier och bara mös i soffan. I går var det första dagen på veckan som jag kände mig riktigt rastlös och ville sminka mig, haha. Det brukar oftast vara ett tecken på att jag börjar bli frisk, att få sminka sig. Jag släppe pyjamasen i tvätten och drog på mig vanliga kläder och ett par klackar.

Jag hade köpt en jacka inne i stan för ett tag sedan som var för stor så vi tog bilen in och bytte den. Efter den lilla utflykten blev jag helt slut, kom hem och tog hundarna på en lång promenad i skogen. Vi åt tacos på kvällen och somnade i soffan, en perfekt dag.

Vet inte om ni kommer ihåg min senaste vlogg (klick) där jag packade upp mina nya tavlor?! Jag hade länge försökt få hjälp att borra upp dessa på väggen för att det är betongväggar. Men det har gått sådär så vi tog saken i egna händer och köpte självhäftande krokar på Clas Ohlson.

Dessa var riktigt bra, finns för 49 kr (klick)

På bild ser allt så litet ut, soffan är gigantisk i vanliga fall – nämligen 4 m lång. Jag ville inte ha tavlor som fyller hela väggen utan bara som en klick på väggen om i förstår vad jag menar. A och jag hjälptes åt att mäta och såg till att det blev rakt. Vi blev riktigt stola över oss själva, vi är duktiga på mycket men ”hemma-fix” är inte vår starkaste sida. Eller jag är jättebra på att köpa massor med saker, dock står det ett tag i kartonger och lådor för att jag inte kan sätta upp dom. Jag har två magiskt fina speglar som även ska upp, ska ta en funderare hur jag ska få upp dom.

Jag har dessutom dirigerat om i bokhyllan. Min trötta ormbunke sjunger på sista versen men annars älskar jag verkligen allt här hemma. Vi har snart bott här i ett år, känns som hela livet dock. Som vissa av er såg i somras, att våran lägenhet låg ute på Hemnet. Vi hittade ett hus på landet som vi blev döds-kära i, det var nybyggt men pool och vi fick för oss att sälja lägenheten. Men när tiden gick och vi började ha visningar, folk som var intresserade, bud kom så kände vi NEJ, alltså nej. Vad håller vi på med?! Vi älskar våran lägenhet mer än allt, varför ska vi sätta oss i ett hus på landet? Redan? Om vi ska ha barn i framtiden så vill jag dom ska växa upp i hus på landet men eftersom det inte är på tapeten på länge så varför ska vi flytta nu?

Då skulle vi flyttat in i huset nu, direkt efter bröllopet vilket vi ALDRIG hade klarat. Vi fick panik, blåste av allt och det är det bästa beslut vi tagit. Därför jag inte svarat på dessa frågor om ”Varför vår lägenhet var ute på Hemnet?!”. Sedan när vi såg att huset blev sålt kände vi att det var rätt, vi tog rätt beslut och tog ett STORT chillpill.

Torsten är alltid med, såklart ❤️

Den fantastiska buketten av fick från Paolos i veckan, vill aldrig att den ska dö!

Våran lägenhet är verkligen ett höst, vinter hem. När det blir mörkt och jag tänder massor med värmeljus vill jag nästan gråta av mysfaktor. Det sa vi från första början, vi vill ha ett mysigt hem. Eftersom det är en nyproduktion, öppna ytor och lägenheten var helt vit innan så var alla mörka färger ett måste. Soffan är mitt bästa köp någonsin, den heter ”Mr Big” och är från Bolia. Jag har några väggar att fylla och lite mer inredningsdetaljer som ska fixas. Jag är också ute efter en fåtölj till kontoret, en dagbädd eller ”mjuk-bänk” som ska stå framför sängen – vad kallas det?! Idag köpte jag en stor spegel som ska vara i sovrummet, galen på att behöva gå till hallen varje gång jag prövar kläder. Men nu är det ett måste att vara hemma så allt få komma pö om pö.

SOFFBORD (HÄR)
SITTPUFF (HÄR)
MATTA 250 cm x 350 cm (HÄR)

Kommentarer

  1. Erika82

    Låter som en bra idé att stanna i lägenheten ibland får man såna infall och bara kör och sen ångrar man sig. Man behöver ju inte göra allt på en gång, vissa saker kan vänta.

  2. Therese

    Soffan är verkligen superfin både design och färg! För mig är det jätteviktigt med en riktigt stor soffa som man verkligen kan krypa ner och mysa i under höst och vinterhalvåret 😍🙌

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"