HairHårfärg

Ett färgförstärkande balsam – EVO FABULOSO

Hej finisar!

Jag kände att jag måste pröva andra vingar när det kommer till färginpackningar/färgbomb/balsam och denna gång föll lotten på EVO FABULOSO – har ni testat deras produkter någon gång?! Det var flera år sedan jag kom i kontakt med dom och jag vet inte riktigt varför jag inte testat dom tidigare. Jag känner dom mest för att dom har ett system på salongen där man kan ”blanda” sin egna färgton i balsam och kunden kan köpa med den speciella blandningen hem. Men annars har dom några olika ”färdiga” toner man kan klicka hem när som.

Nu när jag blivit beige-hårig så kände jag dirket att: ”JA – nu testar vi Light Beige (klick)

Här var mitt hår riktigt smutsigt, massor med olika stylingprodukter och håret behövde sig en rejäl dusch. För att maximera att håret är redo för pigmenten använder jag alltid ett djuprengörande schampo, t.ex (denna) klick *25% rea

 • Jag schamponerade tre gånger på raken i vanlig ordning
 • Gick ur duschen och handdukstorkade håret
 • Borstade igenom hela håret med en wet brush (denna) klick *25% rea
 • Pumpade ur 6-7 pumpar av balsam och fördelade jämt i hela håret, borstade igenom och lät verka i 10-12 minuter
  Det står att den ska sitta 3 minuter men när jag kollade på håret efter den tiden hade det inte hänt någonting. 
 • Jag sköljer ur håret ordentligt
 • Låter håret självtorka ett tag och sedan fönar jag håret med Dyson Ariwrap (hur jag gör-klick).

Well, stylingen blev förträffligt bra men jag har både stirrat på bilderna samt live på mitt hår och märker ingen skillnad. Dock är produkten riktigt krämig, håret blir lent och får en fin lyster. Men när jag får en produkt som ska ge mitt hår pigment så förväntar jag mig P I G M E N T.

För mig så ser håret rent ut, that’s it. Jag ska testa den kalla tonen nästa gång och se om det ger ett bättre resultat men tyvärr alltså. Jag prepade även håret innan med detox-shampo, finfördelade och lät produkten sitta längre. Då ska också tilläggas att jag har löshår, om jag använder silverschampo (klick-favorit) *25% REA så drar löshåret till sig produkten betydligt mer än mitt vanliga – inte ens det gjorde denna.

Jag hann till och med göra en ansiktsmask, (denna *klick för 65 kr)

Jag älskar min hårfärg som Emelie gjorde men jag upplever som sagt inte att detta färgbalsam gjorde något speciellt med mitt hår. MEN, håret blev jätte mjukt och ett perfekt balsam för torra och trassliga hår.

Kommentarer

 1. Frida

  Heej Elin! Har du testat Maria nila – true soft? Tycker du den skulle vara bra för fukt till ett hår som är frissigt och lockigt?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"