Hair

en underbar sombré

Hej mina fina! 

Jag har fullt upp med kunder på salongen så därav min frånvaro igår. Jag kom hem och var helt slut, jag vet inte om det är mörkret eller att jag fortfarande inte sover så bra. Jag vet inte varför jag inte kan slappna av, jag blir galen. Jag höll på att somna i soffan vid 21.00 vilket ALDRIG händer, det brukar vara en signal att jag måste sova ikapp. Vi gick ut med hundarna, tvättade bort sminket och borstade tänderna. Vid 22.00 låg jag i sängen och vred och vände på mig till klockan 01.00…… Ni vet, till slut blir man så arg så jag ger upp – är väl uppe då hela J*VLA natten dååååå….

Men hur som, jag hade en underbar dag här på salongen igår. Det var längesedan jag gjorde en hederlig, naturlig sombre. Jag kallar det så när jag målar på kundens egna bottenfärg, så naturligt som det bara går och skillnaden mellan längder och botten inte är så markant. Kunden har varma pigment i sig själv och jag ville använda mig utav den som helhet.

Jag bara älskar denna ton, frisyr och tillsammans med den mysiga tröjan blev detta bara full pott.

Juste, ni kanske såg på min IG igår när jag lyfte en del frisörer ute i landet och wow så många taggningar jag fick. Kommer ni ihåg för flera år sedan när jag hade en tävling för frisörer här på bloggen varje vecka? Ni kan se ett gammalt inlägg om hur allt gick till HÄR (klick). Jag höll på med det 1 år kanske, tror det. Det resulterade till att många frisörer fick nya kunder, läsare kunde enkelt hitta en frisör i olika städer och genom min blogg fick dom se hur denna frisör jobbar. Jag slutade med detta dels för att det tog enormt mycket tid utav mig att gå igenom allt och välja vinnare varje veckan men också för att frisörerna inte skickade in sina jobb till slut – vilket jag tyckte var så tråkigt. Jag ville att man skulle göra utmaningen samma vecka, inte välja gamla jobb – tror där det föll att man inte orkade ta in en modell eller likande.

Men är det något ni vill börja med igen? Antingen här i bloggen eller om jag skapar en tagg på Instagram där man kan tagga sina jobb och jag lyfter dom jag personligen älskar?! Ni får bestämma här känner jag. Jag tycker själv att det är ett perfekt tillfälle att synas, visa kommande kunder sina jobb och få fler kunder. Kommentera gärna vad ni tycker så bestämmer jag utifrån det. PUSS

 

 

Kommentarer

 1. Lihairstyle

  Jaa men jaaa.. frisör i Lund här som alltid söker nya utmaningar och kunder!
  Att du hjälper andra frisörer till fler kunder och till kunder som letar frisör kommer säkert vara super uppskattat! Skapa en tagg 👌🏻 Blir lättast för alla tror jag! Eller? 🤔

 2. Anna

  Men JAA!! Har letat efter frisör i Malmö sen jag flyttade hit för 5 år sedan och testat så många olika men absolut inte hittat rätt än.. Tänk om jag äntligen kunnat göra det, hoppas!!

 3. Daniella

  Hej!
  Jag behöver hjälp av en frisör!!
  mitt problem är att jag börjar få så himla tunt hår den senaste tiden… (har dock ändrat lite i min livstid så som flyttat till en ny stad och bytt jobb som är väldigt tufft vissa dagar.. Vet att det kan bero på detta) Men min fråga är hur ska jag göra för att få tillbaka mitt hår, finns det något bra schampo och balsam eller hårinpackning? får ångest varje dag jag ser och känner på mitt hår :'( :'(

 4. Amanda

  Gärna! Har efter 7 år (!!) i Göteborg inte hittat någon som på riktigt är bra att ta hand om mitt hår och förstå hur jag tänker och vill ha det. Inte heller någon som har en bra idé för just mig och mitt ansikte, ja du vet. Precis sådär som du verkar göra! Har du några tips direkt? Annars väntar jag med spänning på dina kommande inlägg 😀

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"