Beauty

Natasha Denona Xx Sephora

Hej och hopp alla fina ni! 

Jag måste erkänna, jag köpte nya ljusstakar på Black Friday. Jag skulle inte alls inhandla någonting under denna hest-köpar-dag men kommer ni ihåg mitt jul-inlägg i veckan? (klick). Då tipsade jag om ljusstakar och senare fick jag tips av en läsare som sa att dessa var på rea och jag klippte till – det blev dessa (klick). Jag kunde inte släppa taget av tanken så jag klickade hem dom, SÅ SNYGGA.

Annars i veckan fick jag ett brutalt fint bud från Sephora som visar upp att Natasha Denona finns nu exklusivt hos Sephora Sverige. Det tog ett dygn för mig att finna det ”undre” lagret där glow, rouge och läppglansen fanns. Detta märke har jag suktat efter länge och det finns ingen som blir gladare än jag att märket nu finns i Sverige. Natasha är en makeup-artist sedan 20 år tillbaka och hon är mest känd för hennes lyxiga ögonskuggor och blivit ett IT-märke i USA, Asien och Australien.

 

Den här (klick) paletten är himmelen, dock ligger den prismässigt på ca 1200 kr. Det är en av anledningarna till att jag inte klickat hem dessa tidigare från USA för att allt blir så satans dyrt. Ögonskuggs-paletter är verkligen det nya just nu, Biancas sminkmärke Caia Cosmetics släppte denna vecka sin ögonskuggs-palett (självklart köpte jag hem en). Det känns som att alla företag spottar ut ögonskuggs-paletter och dom bråkar om uppmärksamheten. Ser fram emot att testa Biancas, har av säkra källor hört att den ska vara RIKTIGT GRYM.

 

Den här skönheten tog jag på en provtur idag och, well – jag förstår varför dom kostar som dom gör. Anastasia’s paletter bleknar mer och mer för varje månad när företagen kommer med nyheter. Denna lilla skönhet kostar 450 kr och finns HÄR (klick).

Här har jag inte ens tagit på mig mascara, wow. Det har aldrig varit enklare att skugga en ögonskugga och för första gången fick jag tänka less-is-more. Allt är väldigt pigmenterat och räcker länge på borsten. Dessa skuggor kommer räcka livet ut för mig, då är 450 kr inte mycket i månaden – haha. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan ska jag köpa vinterdäck och senare kommer min syster. PUSS

 

Kommentarer

  1. Camilla

    wow & wow för den sminkningen (& alla fina sminkningar), såååå snyggt! Härligt att få bläddra igenom olika bloggar som visar lite skönhet & lyx i vardagen ❤️ Jag är sjukskriven & behöver inte så mkt make up haha men jag klickade också hem CAIA’s palett & tänker ”när jag ska sminka mig så har jag en bra produkt (?)” haha mina vuxna barn kan ju ärva paletten sen för den lär hålla längre än livet ut.
    Din blogg är härlig att läsa & jag förstår att kärlek, inredning, vackra saker men också bekvämt är en blandning i ditt. Skönhet kommer inifrån ❤️ Underbart att få den blandningen när jag kikar in hos dig. Ha en härlig helg med nära & kära.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"