Elins livMy thoughts

GOTT NYTT ÅR!!! 2018 – du gav mig allt jag någonsin önskat mig av livet

Hej underbara ni!

Först och främst, GOTT NYTT ÅR. Jag gjorde min årsresumé förra veckan och missade ni den så kan ni klicka in till inlägget (här). Det är ingen tvekan att 2018 har varit mitt bästa år någonsin, det här året har givit mig allt jag önskat utav livet. Det gör mig ännu mer nyfiken på hur 2019 kommer att bli, jag hoppas på ett lugnt, stabilt och njutbart år. Att nästa år blir en lång honeymoon efter 2018, men man vet aldrig. En sak vet jag, ikväll ska jag sitta i mjukiskläder, osminkad tillsammans med min familj och spela Bingolotto. Jag har aldrig varit ett stort fan utav nyårsafton så att få fira in nya året på detta sätt är LYX, wow vad jag ser fram emot denna dag/kväll.

Sedan vill jag passa på att tacka er för detta år. Att ni kikar in här varje dag, gillar, kommenterar och skriver dagligen till mig gör mig väldigt glad. Jag är tacksam för att ni tar mig som jag är, jag är tacksam för att ni är mina cypervänner och jag är tacksam att ni tycker om det jag delar med mig.

Sedan, mina älskade kunder. Tack för ännu ett år i min stol, ni är ju mina stjärnor. Varje dag kanske jag inte flyger upp av glädje för att gå till jobbet men när jag väl är på salongen, möter min första kund så blir tammef*n varje dag riktigt bra. Nej nu ska jag sluta vara blödig, tack som fasen för detta år – för bra år helt enkelt ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"