Hair

Välkommen 2019 & goda nyheter

Hej älskade ni!

1 januari 2019, ett nytt år – WOW. Jag hoppas ni hade en underbar kväll igår, oavsett vad ni hittade på. Själv hade jag den bästa, vi var hemma hos mina föräldrar och firade in det nya året osminkad i mjukisbyxor. Vi fick ett ryck och åkte hem till Stockholm efter tolvslaget, haha. Det var inte en bil ute och det tog 1,5 timme att åka hem så lätt värt. Även om jag skippade alkoholen så känner jag mig rätt mosig och trött idag, den här jetlagen är jag fortfarande inte helt klar med. Jag tror jag måste komma igång med att jobba på salongen för att få tillbaka mina rutiner och komma in i vardagen igen för att känna sig back on track.

Men hur som, jag har ju helt glömt bort att uppdatera er om detta. Jag skrev ett inlägg (klick) för några veckor sedan att Pureology ska slutas säljas i Norden/EU från och med januari 2019. Men veckan efter jag skrev det inlägget så fick jag ett till mail från Loreal’s Commercial Director att planerna har ändrats. NI KOMMER ÄLSKA DETTA MAIL:

”På grund av att många kunder blev besvikna och irriterade kring beslutet att ta bort Pureology i Norden har det nu beslutats att vi ska få behålla serien. Sortimentet kommer bantas till de 11 mest sålda referenserna och dessa kommer självklart märkas om så de harmoniserar med lagen som kommer. ”

Så till er som blev lika ledsna som mig att inte få använda ”Hydrate” serien från Pureology så kan jag nu meddela att den kommer finnas kvar. Jag kände att denna nyhet kom väldigt lägligt som första inlägg på 2019, eller hur?! Nu ska jag ta en dusch, pussa på vovvarna och mysa ner mig med min man. Ha en mysig nyårsdag ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"