Elins livMy thoughts

Som vanliga människor

Hej finaste ni!

Jag har avklarat min första arbetsdag på salongen, dock blev den en halvdag. Jag kommer ihåg sista veckan innan jag åkte till NYC, jag höll på att avlida – jag tyckte det var tufft att gå dit då. Jag räknade ner timmarna för att säga ”HAAADEE” och jag njöt över att få stänga dörren och gå hem. Nu, när jag har haft semester sedan dess känner jag saknaden att färga hår och komma igång till vardagen. Vi människor är lite skeva ändå, vi blir aldrig nöjda. Jag älskar vardag, rutiner och skillnaden mellan ledig och jobb är tillfredsställande. Att få kriga en hel vecka och sedan få slänga sig i soffan och mysa med min lilla familj är lyx det.

Men snart är det dags för min operation, har ni missat det så har jag skrivit ett inlägg om det HÄR (klick). I och med att jag vill ha bästa resultat och bättre återhämtning så kommer jag gå på LPG några gånger innan och efter. Jag fick min första massage igår och även idag, det är riktigt skönt. Att bara få ligga där i en timme och bli ompysslad är ingenting jag unnat mig tidigare, nu märker jag hur mycket det gör.

Annars är vi hundvakt åt Pixie, tanten kallar jag henne. Att gå med tre hundar i olika längd på koppel är tufft och viljorna är som fiskmåsarnas färdriktning. Alla tre har olika personligheter men våra två är ändå synkade, men det är riktigt mysigt. Kan vara något trångt i sängen men tur att det är iskallt ute då.

Jag tänker mycket på sociala medier och vad vi delar med oss utav. Vad tycker jag är mest underhållande att kolla på?! Ska jag vara ärlig tycker jag om att se hur stökigt folk har det, vad man äter en flottig söndag eller när folk klagar på saker – haha. Jag kom igår för några år sedan skulle ALLT vara ”inspo” och att lägga upp en mobilbild var BIG NONO. Idag när jag ser bloggare dela med sig utav sin vanliga vardag får dessa inlägg bäst respons. Jag är som vilken människa som helst, jag håller på att tinar torsk inför storkok i en taskig tvättat vask. Tvättar A’s miljoner kalsonger, hur många sådana kan man göra av med på några dagar?

Det ligger saker överallt, jag har precis stått på crosstrainern i 35 minuter och svettats som en gris. Jag vill komma igång med träningen på bästa möjliga sätt nu inför OP. Få igång cirkulationen och förbereda kroppen på en stor påfrestning som ska komma skall. Sedan märkte jag att jag gått upp några kilo sedan i somras så inskärningar på godsakerna och röra på stjärten mer. Jag älskar att göra tunga, långa och välskrivna inlägg men det tar mig också en halv dag för att få ihop dessa. Men varvat mellan dessa älskar jag ”vardags” inlägg, jag tycker bloggen blir ”hemtrevlig” då. Ibland kommer ni med era vardags-inputs och det tycker jag är mysigt.

 • Håller ni med eller är jag ute och cyklar?

Nej, nu ska jag ta och koka torsk, duscha och avsluta kvällen med ett avsnitt av ”Seven Seconds” – började kolla på den igår och hittills så gillar jag den. Vi kollade nyss klart på ”Dirigenten”, en svensk/rysk serie på CMORE. Riktigt spännande och bra, tips. PUSS

Kommentarer

 1. Maria

  Tack snälla för att du delar med dig av din operation. Ska också göra ridlår samt kärlekshandtag om 4 veckor och är så jäkla nervös. Rädd för narkosen, rädd för smärtan efteråt, rädd för om resultaten kommer bli bra osv. Så fortsätt snälla med dina inlägg, när ska du opereras förresten? Om det är inom fyra veckor hoppas jag att du skriver om hur ont det gjorde, hur allt har gått osv. Känns sjukt att du också gör detta samtidigt eller i nästan samma period som mig. Då känner man sig inte ensam i detta även om vi inte känner varandra. Stort lycka till! (förresten har din blogg blivit sååååå himla mycket bättre, älskar alla inlägg så fortsätt precis som du gör!!)

 2. Louise Petersson

  Jag skulle vara mer aktiv på bloggarna och läsa om det vore mer vardags och inte så perfekt hela tiden. Jag blir bara stressad och mår dåligt av allt vackert och perfekt då jag aldrog kommer kunna åstadkomma det så perfekt och tillrättalagt.

 3. Anna

  Härligt med en vild blandning av inlägg! Önskar även ny vlogg från salongen snart 🙂 Syns verkligen att du månar om dina kunder och att ni verkar ha kul! Ha en trevlig fredag och helg! 🙂

 4. Helen

  Ja håller med, härligt med vardagsinlägg! Det är så befriande på något vis att se att andra människor också har ”vardagsstök” 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"