BröllopetWedding & Love

FIRST LOOK

Hej älskade vänner!

Nu tänkte jag spola tillbaka tiden och ta er igenom ett moment som jag sent kommer att glömma. Ni vet drömmen att gå ner mot altaret där din framtida man står och väntar på dig. Ni är omfamna utav nära och kära samt er favorit musik framförs i detta ögonblick. Bryter man ihop? Vilka känslor kommer att skölja över dig när du staplar fram i ett par obekväma, dyra bröllopsskor? Frågorna för oss var många inför detta moment och vi satt och pratade länge om vilken metod skulle vara mest smärtfritt, känslomässigt. Vi kom fram till att genomföra en ”First Look” vilket är att jag och A skulle träffas innan vigseln för att se varandra för första gången och släppa på dom enorma spänningarna inför vigseln. Jag är enormt glad över att vi valde den lösningen för när vi gick mot vigseln kändes det mer att vi gör detta tillsammans och båda var riktigt taggade för att gå ner mot alla och säga JA.

A och hans bröder var i en annan svit för att göra sig i ordning. Vi fixade oss i bröllopssviten men åkte till Villan för att klä på oss klänningarna och i ett annat rum stod grabbarna och väntade. Vi hade bestämt att ”The First Look” ska ske utanför Villan. Jag kommer ihåg att jag var så nervös och var nära att bryta ihop i gråt hela tiden.

Älskade Janne kom in och satte på slöjan och där stod jag och andades som att jag var i 9 månaden och skulle föda barn vilken sekund som helst. Jag ville bara gråta, vet inte varför – ville att alla spänningar skulle släppa.

…och ja – jag bröt ihop till slut.

Grabbarna stod klara utanför villan där vi skulle ses för första gången.

Puh, nu var det dags… shit jag har hjärtklappning bara utav att skriva detta. Här var jag påväg ut till A som stod med ryggen emot mig.

Haha, det första jag tänkte på när jag gick ut på gruset var att mina Jimmy Choo skor kommer förstöras. Där skärpte jag till mig och fick upp ett litet skratt istället för att låta 1,5 h sminkning förstöras på en halv minut. Allt var som i en dröm, om inte bättre. Allt jag gått igenom, allt jag kämpat för och livet fick en helt annan mening. Det är obehaglig att tänka på hur en annan person kan betyda så mycket i ens liv. Att vi två träffades på Tinder, att vi har två olika bagage bakom oss och att två personer kan passa så bra ihop.

Jag ÄLSKAR den här bilden, A’s ansiktsuttryck är det bästa på hela bröllopet. Han hade ingen aning om hur min klänning skulle se ut eller hur jag ens skulle se ut. Här släppte ALLT, jag kände mig så enormt glad och här märkte jag också att bara vi två är tillsammans så klarar vi allt – i både bra och dåliga situationer. Den trygghet jag känner tillsammans med A är obeskrivlig, wow.

Sedan tog vi med oss hela gänget och gick mot vigseln och alla gästerna, haha. Så fort jag kollar på den här bilden skrattar jag och jag kommer ihåg hur roligt vi hade tillsammans just i denna stund. Det kändes som vi var en pop-grupp som skulle gå in i Globen och riva av en låt till tusentals fans.


Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"