BeautyHair

MINA PRODUKT MÅSTEN JUST NU

Hej finaste ni!

Hoppas ni har tagit en mysig sovmorgon, druckit en god kopp kaffe och fått en härlig start på helgen. Igår efter jobbet hade jag en dejt med Felicia, vi åt en underbar tryffelpasta och spenderade några timmar i soffan hos henne. En riktig myskväll i sann fredags-anda, perfekt avslut på jobbveckan. Just denna vecka har jag bara varit på salongen och som ni vet hinner man inte med mycket annat då. Ikväll ska A och jag på en riktigt härlig parmiddag med våra bästa vänner, ska bli hur roligt som helst.

Men jag tänkte uppdatera er om lite produkter som jag använder flitigt just nu, vissa nya och även gamla godingar har poppat upp igen.

Kommer ni ihåg att jag köpte hem en ögonskuggs-palett från Kylie Cosmetics (inlägget)? I samma paket slank hennes concealer ner också och nu har jag använt den ett tag. Ska jag vara ärlig: Den är riktigt bra. Jag kanske skulle köpt en lite ljusare nyans för nu blandar jag den tillsammans med ”Yves saint laurent touche eclat” (klick) – som för övrigt är ruskigt bra. Jag har nummer 1 i Yves concealern och det jag tycker om med den är att den är som en penna, enklare än så blir det inte.

Här kommer en väldigt roligt nyhet som jag vill dela med er – JOICOS NYA MOUSSE (klick). Detta är en utredande mousse som ger ett gulaktigt hår en kallare nyans. Oftast är mousse till för att ge en strävare känsla och för att ge volym. Denna är tvärt om, den ger en mjuk och återfuktande känsla på håret. Jag har använt denna flera gånger nu och den ger en ”klarare” blondare nyans, inte samma effekt som ett silver-schampo förstås men den är så pass bra så att jag vill använda den varje gång efter dusch. Är ni blondiner, ni kommer ÄLSKA denna.

FACE OIL (klick)FOUNDATION färg: 020 (klick) SVART MASCARA *REA 20%) (klick)
BRUN MASCARA *REA (klick)

Jag fick en härlig face-oil i ett pressbud för längesedan och eftersom min hud är i det torraste laget just nu har jag använd denna flitigt innan foundation varje morgon. Den hjälper, ett riktigt bra tips. Sedan har jag gått över till min gamla vapendragare Nude Air från Dior. Det är den foundation som jag använt mest under alla år så länge jag kan minnas. Jag tycker om den mest för att den är ”rinnig” i konsistensen och den lägger sig som den snyggaste hinnan på huden.

En annan sak som jag börjat med, en svart mascara på överfransarna och brun på underfransarna. Jag gick tillbaka till den gamla godingen från Loreal och testade en ny brun mascara från Lumene. Telescopic från Loreal ger sjukt långa fransar, förstår inte varför jag slutade med den. Den bruna från Lumene får också full poäng, hamnar inte under ögonen och borsten separerar fransarna perfekt.

Jag är även tillbaka till denna galning till highlighter, wow. Den är bäst, den är bara det. Jag använder den på ögonlocket. kindbenen, som rouge you name it – jag har den i ”Pink Sand” (klick).

Sist men inte minst är detta stjärnskott (klick) som jag skrivit om flera gånger. Jag märker att fler och fler märken tar fram dessa finish-produkter. Detta är den PERFEKTA sprayen för dig som får ett frizzigt hår lätt, för dig som vill att stylingen ska hålla dig fin längre och den passar alla hårtyper. Det är en viktlös (alltså innehåller ingen stadga) och jag tycker den fungerar. Jag sprayar den direkt efter jag lockat/plattat håret, TESTA!

Kommentarer

  1. Cecilia

    Älskar dessa typer av inlägg! Hittade din blogg ganska nyligen och måste bara säga att din blogg har allt jag söker. Känns nästan som att jag har hittat hem, haha.

    Funkar Joicos moussen till brunt hår? Mitt hår brukar nämligen skifta till orangea ett tag efter frisör besöket, skulle moussen tona ner det orangea? Kramar

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"