Beauty

FLAME BOYANT

Hej vänner!

Välkommen till en ny vecka. Jag la mig i sängen igår och tänkte att jag ska gå in med inställningen att ta det lugnt, inte stressa upp kroppen i onödan och se till att veckan får gå som den går. Jag har sovit till 12.00 både lördag och söndag, shit vad välbehövligt. Men jag startade denna morgonen med att testa lite nya produkter från M.A.C, alltid lika roligt. Varför är det så härligt att testa nytt smink, jag får alltid en kick och förhoppningen är lika total varje gång i hopp om att man ska se ännu mer flawless ut – haha. Men denna gång är det en ny highlight palett som jag förvisso visade er innan helgen. Sedan är det två ögonskuggs-paletter som jag blev helt kär i. Men jag fastade mest för en av dom: ”Flame Boyant” (här-klick).

Ovan ser ni hur jag byggt upp färgen. Jag är fortfarande inne på varma toner och tycker det passar mig så bra. Jag har lagt dom ljusaste partierna, så som under brynet, i ögonvrån och mitt på ögonlocket med highlight paletten ”Get Lit” (här-klick). Hur jag fyllt in brynen visade jag er förra veckan, (här inlägget) och den bruna eye-linern finner ni (här-klick).

Försökte mörka ner kameran så man verkligen ser ut den poppar – WOW!

Jag blev riktigt nöjd med morgonens sminkning och traskade till jobbet. Nu ska jag fortsätta göra mina kunder fina i håret och nyss gjorde jag LIVETS brunett, ska visa sen på IG. Hoppas ni får en fin måndag vänner, PUSS!

Kommentarer

 1. Kristin

  Tycker alltid du gör så fina sminkningar! Det är roligt att se och dina härliga vloggar. 🙂 Gillar färgpaletten iaf, my cuppa tea, och ba-BAM highlightern.

 2. Lena

  Hej! Tack för en innehållsrik blogg med fina bilder och meningsfulla texter!
  Du skriver så fint om skönhet och jag tänkte kommentera den nya formen på dina naglar. Den är så fin!!! Tycker att du ska fortsätta med att forma naglarna på samma sätt!

  1. Elin Johansson

   Hej Lena!
   Så glad jag blir att du skriver det, tusen tack.
   Haha, ja har du märkt det? Jag klippte av dom för två månader sedan och det är riktigt skönt. Jag orkade inte ha långa längre och dom gick bara av. Men tusen tack för dina fina ord. Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"