Wedding & Love

6 månader som man & fru Molimenti


Hej älskade ni!

Jag glömde ju bort att berätta för er att i onsdags firade A och jag 6 månader som gifta. Jag läste att ett år är Bomullsbröllop så vad är 6 månader då – topsbröllop?! Sedan kunde det inte komma mer passande för vi inväntar vår bröllopsvideo här i dagarna. Vi var sist ut på bröllopsåret för den populära videografen så vi har glatt fått vänta. Jag har inte bestämt mig för om vi ska lägga upp den, beror helt på hur jag känner när jag ser den.

Tänk att det har gått 6 månader sedan jag stod i Italien, Lake Como omringad utav familj, vänner och få säga JA till mannen i mitt liv. Även om jag och A knappt har varit tillsammans i två år så känns det som jag inte levt något annat liv innan honom. Jag kan inte förstå varför vi inte träffades tidigare, jag vill kräma ut hela livet tillsammans med den här galna, underbara, roliga och kärleksfulla människan. Men jag tror också att mycket skit som båda har i bagaget har gjort att vi fann varandra. Jag tror mycket på att allt händer av en anledning och det var menat att vi båda skulle få känna på olycka och skit för att kunna förstå att det ska vara VI.

Detta halvår har gått enormt fort och det börjar falla sig naturligt att säga/skriva Molimenti. Dock skrev jag fel när jag skulle skriva på papperna hos mäklaren om huset, skrev EJ istället för EM. Jag har fortfarande inte ändrat min telefonsvarare och min ”Apple-auto-grej” skriver fortfarande Johansson.

Ser ni lilla Molly, mosters älskling. Hon den sötaste klänningen och var världens snällaste tjej under hela bröllopet!


Vi bjöd på ett magiskt ”mingel” käk mellan vigseln och middagen – inga nedrans svettiga snittar bara. Min viktigaste punkt på bröllopet var maten. Vi ville ha så mycket mat så gästerna inte skulle behöva äta på en vecka. Vi ville ha fri bar, massor med god italiensk mat och härlig musik hela dagen. När vi beställde ”lätt italiensk buffé” tänkte jag lite ost, chark och smått. När vi gick från vigseln och skulle möta upp gästerna ser jag det här enorma bordet med mat och funderade: ”Hur fasen ska gästerna orka en 5 rätters middag efter det där tilltugget?” HAHA, som vi skrattade. Vi hade även beställt 5-8 olika varianter av snittar som delades ut, sedan även ett bord där en kock stod och friterade grönsaker och räkor.

Gästerna trodde detta var middagen så vi fick gå runt och påpeka att det kommer en middag efter detta. Jag hann dock inte äta något av detta för vår tid gick åt till att fotograferas och kramas med alla gästerna. Men varenda än snackade om hur gott minglet var, NÖJD NÖJD NÖJD!

Denna stund var helt underbar. Alla tog ett glas bubbel och det blev kramkalas deluxe. Vädret kunde inte blivit bättre och stämningen var på topp. Vilken kärlek!

När jag kollar på denna bild så ser jag bara framtid, vet inte hur jag ska förklara mer än det.

Dom tre bästa människorna, mamma, min man och min bästa vän!

Det är riktigt häftigt att vara gift, att A kallar mig fru och att jag börjar vänja mig att säga ”min man än hemma” eller ”min man möter upp er”. Det är lite vuxenpoäng på det. Jag kunde till och med adressändra utan A’s tillåtelse, det ni. Jag är enormt lyckligt gift och jag vill bli gammal med A – leva på bästa tänkbara sätt och göra det bästa som livet har att ge. Grattis till oss!

Kommentarer

  1. Linnea Bergqvist

    Ah så vackert! Ni är så fina tillsammans 😍Gjorde ett bröllop i början på september på Villa Pizzo. Ett av de finaste platserna jag vet. Hoppas på att få jobba där snart igen. Italien är en stor favorit!

  2. Anna

    Så fint bröllop hade ni! <3 Varifrån kom namnet Molementi förövrigt? A hette väl Möllestam innan om jag inte har helt fel? Molementi är ett jättevackert efternamn!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"