BröllopetWedding & Love

Min bröllopsfilm / THE POWER OF LOVE

OBS: Glöm inte att sätta videon i full HD-kvalité

Jag vet inte vart jag ska börja, vad börjar man skriva när man ska presentera sin bröllopsdag i video?! Vi fick denna igår kväll och vi kollade om den flera gånger, skiftade mellan skratt och gråt. Det är en väldigt konstig känsla att få se om sitt bröllop, fast minimerat till fem minuter. Varken jag eller A ville ha en smörig lång, babblig video utan vi ville att videografen skulle kunna visa en känsla utav bröllopet och resten får man drömma sig själv bort med. Jag tror att alla som var där kommer få uppleva många kittlande känslor genom att se videon och för er – ni som följt mig under så många år hoppas jag kommer förstå den obeskrivliga kärlek som vi har för varandra. Jag hade inte tänkt att dela med mig utav videon men ska jag visa livet i stort så känner jag att det ska kantas både med sorg och glädje.

Jag vill bara tillbaka, till Italien, till känslan, vänner och familj. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv och jag vill tacka Innar (klick), för att du verkligen satte spot on på hur vi ville ha videon. Vi fick vänta länge, men då blir det när man vill ha den bästa. Jag hoppas verkligen från mitt hjärta att vi kan dela en uns med kärlek till världen och att ni tycker om videon.

Kärlek,
E

Kommentarer

 1. Emma

  Alltså fyy den känns som en trailer till en film ja väldigt gärna hade velat se 😍😍
  Tack för att ni delar me er💜

 2. Rebecca

  Wow wow wow. Så fint att ni vill dela er stora dag med oss. Tänk att man kan bli så rörd till tårar när man ser människor man inte känner gifta sig. Men det med äktheten att göra. Ni är fantastiskt fina. Det får en själv att vilja stå där en dag. Wow wow wow. Tack igen.

 3. Barbro Lundberg

  Wow wow vilket magisk bröllopsfilm.
  Tack för att ni delar med er av eran fantastiska kärleksresa, önskar er all lycka i framtiden ❤️

 4. Matilda

  Sambon vaknade och undrar varför jag gråter, mitt svar; en jäkligt vacker historia och en vacker milstolpe 😭❤️

 5. Rebecca

  Ni får en är äkta kärlek och jag hoppas att en dag att jag finner nån att dela lika stor kärlek med som ni två har. Blir så glad och lycklig av er och för er! Massa kärlek till er!❤️

 6. Helen

  Så fint, er kärlek och lycka bara lyser igenom i filmen. Ni verkar ha en sån geniun omtänksamhet om varandra, underbart att ha filmen som minne.

 7. Annie

  Wow! Vilken video rös i hela kroppen! Vilken dag ni måste haft och förstår verkligen storheten i eran kärlek nu, blev så tydligt <3

 8. A

  Det, NI, är så vackra. Tack för att du alltid delar livet så ärligt, du är en så himla fin kvinna & förebild! Hejja er!

 9. Evelina

  Men gud, till och med jag blev rörd till tårar av att se denna video. Att inte vara där men ändå kunna känna känslan inom mig. Ni är så fruktansvärt fina tillsammans!

 10. Linda

  Herregud vad vacker video. Jag märker hur tårarna kom och hur jag blev varm i kroppen av att se eran kärlek.
  Jag blir så glad att se er, för jag känner igen min relation i eran. Massor med kärlek till er, och tack för att ni delade med er av denna vackra video från eran vackra dag.

 11. Camilla

  Vad fint det var med alla tomtebloss tända! 😍. Ni verkar haft en otroligt fin dag! Vad underbart att ha den på film!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"