Home

Början på förvaring i kontoret

Men hallå där!

Hoppas ni mår hur bra som helst, det gör i alla fall jag. Jag sitter vid datorn och min karl står och lagar pasta med tomatsås. Det finns verkligen inget som slår A’s italienska matlagning – det kommer bli så gott. Men jag sa ju i veckan att jag skulle visa er String-hyllan som A byggde ihop till mig. Jag har ju som sagt lite problem med hur jag ska göra med alla mina produkter. Min bokhylla i lägenheten var det bästa bygget i mitt liv men i huset ville jag inte ha ett helt rum med skönhetsprylar som står uppradade. Vi har ju en del rum som jag hade kunnat ta för att förvara allt som har med mitt jobb att göra. Men jag ville inte ha det så nämligen, jag vill få in en hel del i garderober samt vissa delar ska vara framme.

Jag har nu mitt sminkbord där jag sitter och förskönar mitt ansikte på morgonen, jag sitter även och jobbar där samt vill ha en översikt med produkter mm som jag ska testa eller ha nära till hands. Jag märkte i lägenheten att jag satt bara i kontoret och sminkade mig och var aldrig där inne annars. Att ta ett helt rum i huset till förvaring utav produkter kände jag var riktigt onödigt.

Min sminkspegel är från Glamcor, bordet är från Voice och stolen House Doctor.

Jag måste fixa gardinerna, får rysningar över att dom är för långa…

Det ska dock bli intressant hur lång tid det kommer ta innan det ser kaos ut här. Men jag tycker ändå att jag har koll samt är den SJUKT snygg att titta på. Jag är nöjd och det får ta lite tid att hitta praktiska, snygga lösningar som fungerar i vardagen. Nu ska jag smaska i mig pasta tomatsås och senare ska vi ta ett bad och bara mysa. PUSS

Kommentarer

  1. Maria

    Vad fint du har fixat det. Så mycket roligare när man har koll på prylarna och hittar vad man ska ha. Kollar jämt efter förvaring till smink. Ha en bra vecka.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"