Hair

NYTT SILVERSCHAMPO

Hej finaste ni!

Hur ligger luggen? Well, ni som följer mig på IG vet att jag gick upp 11.30 idag. Jag kan nog inte komma ihåg sist jag gjorde det. Om det inte vore för A’s väckning så skulle jag fortsatt sova. På sista tiden har jag varit så enormt trött, ni vet ont i huvudet-gnälligt trött. Jag jobbar så mycket just nu och även om det är enormt roligt så är jag helt slut efter en arbetsdag. Jag vill bara sova, den känslan har jag nu. Dock så sov jag kanske lite för mycket, kroppen fick en chock för jag har haft huvudvärk hela dagen idag. Men vi gick upp och åt en god frukost och sedan rev vi av ett pass på gymmet. Träningen blir lidande i mitt liv just nu. Jag har varken tid att träna med min PT/vän Emelie eller ens komma till gymmet. Jag älskar att känna mig stark men nu är hela min kropp och knopp svag. Men det är nog bara en period och jag krigar på.

Men efter gymmet tog jag en lång dusch, jag hade inte tvättat håret på en vecka – haha. Jag har sagt varje kväll: ”Jag måste tvätta håret” men däckat innan jag ens gått in i badrummet. Vi på salongen har Redken som produkter så jag har använt dessa många gånger. Dock så låter jag inte kunderna sitta länge med schampot så jag har inte fått se full kapacitet.

SCHAMPO (klick)BALSAM (klick) *REA PÅ BÅDA

Jag blev riktigt förvånad, det blev en superfin ton och lyster. Jag gjorde en super-rekond med skrubb, rakade allt som gick och mös i badkaret. Det gjorde att jag satt nog säkert 5-8 minuter med silverschampot. Kom på i ett ryck att: OMGjag måste skölja. Jag gör såhär:

 1. Schamponera två gånger med vanligt schampo, jag använder dessa just nu (tips-klick)
 2. Vrider ut överflödigt vatten
 3. Masserar in silverschampot extremt noga i hela håret. Tänk att pigmenten ska läggas jämt. Jag gnuggar från rot till topp.
 4. Låter verka, i detta fall 5-8 minuter.
 5. Sköljer och burkar alltid avsluta med inpackning – använde denna (klick) idag.

Håret blev liksom ”klart”, inte så matt och dämpat som vissa kan ge. Jag kan helt klart rekommendera detta schampo, löddrar riktigt bra för enklare fördelning och med grymt resultat. Jag blir så besviken när silverschampon gör håret grå/lila/dammigt, jag vill ha en lyster-effekt.

Nu ska jag ut i kylan för att käka middag med min bästa vän, jag hoppas på pasta. Hoppas ni får en underbar kväll vänner. PUSS

Kommentarer

 1. Emelie

  Använder du fortfarande iS clinical till ansiktet? Är det någon du rekommenderar? Vill så gärna testa dem men hittar inga recensioner.

  1. Elin Johansson

   Hej!
   Nej, jag använder Skinceuticals 🙂 du kan söka på is clinical eller hudvård här på bloggen så kommer mer info upp. Kram Elin

 2. Siri

  Tycker Joicos blonde life ger den där klara känslan på håret. Kombinera med silverschampo och man känner sig nyslingad! Tips:)

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"