Beauty

NY FACE-PALETTE + 29 jordsnurr

MEN HALLÅÅÅ!!!

FÖRST OCH FRÄMST, JAG FYLLER ÅR IDAG!!!!! – Okej, nej jag är egentligen inte så brydd för födelsedagar men jag måste ändå medge att det känns okej att ha en dag för sig själv. Jag har alltid älskat att fylla år precis innan sommaren. Under min uppväxt har jag oftast haft skolavslutning i samband eller när jag fyllde 18 år så blev det en perfekt start på sommaren. Jag har egentligen ingen aning om vad som händer idag, lämnar över det till A. Men om jag fick välja så vill jag ligga på takterassen med en iskall Pepsi Max och sola hela dagen. Sedan älskar jag prinsesstårta, det vill jag också ha.

Men igår var jag på en student och innan dess så piffade jag upp mig. Ångrade grovt att jag lockade håret för värmen från tången gjorde mig yr. Det är så fuktigt ute så håret känns ”svullet” liksom. TIPS: Då måste jag inflika om en spray som blockerar fukt och håller all styling på plats MYCKET BÄTTRE – DENNA (klick). Helt viktlös och jag sprayar för kung och fosterland direkt efter värmestyling. Testa, det gör skillnad – får bort all frizzighet också.

FACE PALETTEHÄR (klick)

Sedan mina vänner, wow – jag har fått hem livets ansiktspalett. Den har allt, brunpuder, rouge och highlighter. Jag körde bara den som puder, förutom mitt settingpowder (detta) samt en puff utav glowet från Ofra (denna). Älskar förpackningarna och allt känns så somrigt.

Ögonpalett körde jag med min mest använda Glam palett (denna) och är allmänt nöjd bara. Jag lockade håret med en plattång och om ni har svårt att veta hur man gör utan att det blir krull-lockar så har jag gjort en video hur man gör. Ni kommer till den HÄR (klick).

BRUNPUDER (här) SKIMRANDE PUDER (här)

I samma serie finns det ett brunpuder som är i den perfekta färgen, inte för orange eller glittrig – helt perfekt. Sedan har jag toppat med att dra några drag över ansiktet med den skimmriga varianten. Alltid när jag ska testa ny makeup så slutar det med att jag kör allt, men äsch – det fungerar ju!

En annan sak som jag har börjat med, lägga en krämig rouge (DENNA-klick). Detta är egentligen en flytande highlighter med tonen från den kända rougen ”Orgasm” från NARS. Jag lägger den på äpplet som jag kallar det, tar Beautyblendern och buffrar upp mot kindbenet. Helt såld!

Körde Redkens silverschampo (denna) igår, lät nog sitta i 6-8 minuter. Jag vet, det är länge men fasiken så bra det blev. Nej nu vill jag se vad denna dag har att erbjuda, man fyller faktiskt bara år en gång om året. WEEEIII!!!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"