Hair

Omsättning Hairtalk

Men hallå vänner!

Vilken dag Stockholm har bjudit på, wow – kan man bli lyckligare?! Så mycket jag hade önskat att få ligga på en solstol på takterassen så är detta en vanlig jobbdag för mig och jag har flängt omkring hela dagen. Men jag började hos Mats för att kika på benen, allt ser riktigt bra ut – pangnöjd. Sedan puttrade jag till bästa Emelie på Hairtalk, jag har saknat henne så mycket. Våra schemat har krockat med varandra men nu äntligen var det dags att sätta om håret. Även om jag alltid blir så fiffig så är det bästa att få umgås med stjärnan.

Sedan åkte jag iväg för att handla, jag vet inte hur många gånger jag hänger på ICA Maxi – haha. Jag älskar att storhandla, eller bara gå runt i matvarubutiker. Jag ska alltid ha något men det slutar alltid med att jag har vagnen full men saker ”som är bra att ha hemma”. Det är samma sak när jag handlar kläder, jag köper vissa plagg som jag tänker ”Kan vara bra att ha hemma när…” – känner någon igen sig?!

Klänningen är från Zara, (A tyckte jag såg ut som en piga) – haha

När jag kom hem skulle jag egentligen påbörja något HELT annat men kom senare på att det var ett ypperligt tillfälle att spela in min första ”House Tour” som jag får förfrågningar om varje dag. Jag plockade undan allt, städade iordning och tog fram kameran. Den är ivägskickad till min redigerare så förhoppningsvis har ni den uppe i veckan. Jag kilade ner med hundarna till vattnet och mötte upp några grannar här. Hängde nere vid vattnet i en timme och sedan var det på det igen.

Sedan har jag suttit och gjort mitt vanliga admin-jobb under kvällen och lagat egen rödcurry med kyckling. Jag inväntar A från jobbet och sedan är det snart dags att sova. Imorgon är det en fullspäckad dag på salongen igen och veckan börjar på riktigt. Ha en mysig kväll vänner ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"