My thoughts

En mellanlandning i Berlin, körv & Pretzel

Hej och god förmiddag gänget!

Hur mår ni? Jag är riktigt seg och trött, sov tre timmar inatt och klockan ringde 04.30. Vi ska alltså till Lecce, Puglia i Italien – också kallad Europas Maldiverna. A har bott och spelat fotboll där så han vill visa mig allt därnere. Sedan kan jag knappt bärga mig för vattnet, klippor, stränder och kristallklart vatten. Det är dock lite trixigt att ta sig dit så vi får åka Stockholm, Berlin och sedan Brindisi. Sedan plockar vi ut hyrbilen och kör sista 30 minuterna till Lecce. Men vad gör man inte för semester, det ska bli helt galet skönt att koppla bort vardagen. Även om man är ledig hemma så ska det alltid fixas, handlas mat, tvätta eller annat vardags-skit. När jag reser kan jag koppla bort, skärma av, reflektera och andas ut.

Jag kände det igår när jag råkade ställa väteperoxiden (färgen) i kylskåpet på salongen istället för i min låda, eller när jag skulle skaka hand med en kund och får inte fram vad jag heter- haha. Jag är inte redo att jobba, jag tror att denna vecka kommer helt rätt i tiden.

Alltså: A skulle köpa en tidig lunch…
– Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men ni ser på min story på Instagram. Vi får vänta tre timmar på Berlin’s flygplats och här kan vi glömma sköna lounger utan på denna Gate finns två matställen och en kiosk typ. Så valet var mellan någon typ av thai-soppa eller korv. Jag tänker alltid att man ska äta det som landet är bra på, så Tyskland = korv. Men lite mos till hade inte varit fel…

OBS: Kan inflika och säga att detta var dom godaste korvarna jag ätit, senapen var DUNDER. Sedan testade jag för första gången en tysk Pretzel, helt ok för min smak.

Men inte är jag bitter, körv, en Cola och gott sällskap – det är ju semester ❤️

Kommentarer

 1. L

  HJÄLP!! Vad kan jag ha för schampo? Mitt hår är slingat axellångt. Botten blir fet på en dag men längderna är torra.
  Använder maroccanoil torrschampo för brunt hår tycket det blir bra i botten -syns inte. Men vet inte om jag gillar det egentligen. Kan du rekommendera några produkter?
  Tack fina du och Hoppas ni har en härlig semester!

 2. sandra

  Känns så mycket härligare & befriande att läsa din blogg än att kolla andras bloggar/instagram flöden, dem ger mig bara ångest. Massa reklam, utomlands för att de fått de gratis & ska visa massa, eller nån blir DJ och ränner runt .. dricka hit & dit. Vet inte men de känns bara som en yta alltihopa, förstår att vissas liv ser ut så till ytan och att det är det de tror att vi vill höra om. Men nej, älskar att läsa om ditt vardagsliv, dina ”normala” resor, tankar, liv.. både när de är lyx men också det NORMALA som inte alltid är lyx.

 3. Helen

  Tack för ditt inlägg häromdagen angående friskt hår. Jag bytte till ekologiskt schampo för sex månader sen och AJ! mitt hår blev så risigt och torrt :/
  För två veckor sen köpte jag schampo och balsam från Maria Nila mitt hår bara sög åt sig balsamet men precis som du skrev den enda räddningen är att klippa. Så jag gick in till min frisör idag och bad henne klippa så mycket som behövdes, hon klippte av 14 cm och wow va friskt det ser ut. Tack för en bra blogg som alltid! Ha det riktigt gott i Italien med din drömkarl!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"