Elins livMy thoughts

En underbar semester

Hej gänget!

Först och främst, jag har saknat er. Jag vet inte riktigt var jag ska börja för jag har haft en underbar och välbehövlig semester. Jag valde att ta semester även från bloggen under Italien-resan för att jag mådde inte alls bra in i det sista på salongen. Jag vet att jag har ”klagat” och verkligen sagt hur tufft jag har haft det ett tag, kanske inte det roligaste att läsa men för mig är livet inte alltid så skönt och bra. Jag vill vara den positiva och glada tjejen som vill inspirera er till max men jag har knappt fått ihop livet, så därför ville jag vara ärliga mot er och säga att jag inte mådde bra.

Det blev en spontan bokning till Lecce i Italien för både jag och A behövde spendera maximal tid med varandra, bort från vardagen. Jag lyckades få ihop resan på mina ynka semesterdagar och jag har haft den bästa veckan på hela året. Jag har uppdaterat min Instagram och öven skapat en ”HÖJDPUNKT” som om ni missat min semester där så finns det att kika på i efterhand. Jag har nog aldrig fått så mycket dm:s där ALLA vill att jag ska skriva ”Vart fasen är du någonstans, helt magiskt”. Så jag ska göra en full redogörelse i nästa vecka så får ni veta allt.

Men det började med att vi kom fram till Lecce och checkade in på eftermiddagen, solen bara stekte och ni vet doften utav utomlands?! Vi bestämde oss för att gå till A’s gamla vän som äger en Aperitivo Bar – (Due Emme) Vi hade bokat bord på ett annat sälle senare på kvällen för middag, man äter ju 21.00-22.00 i Italien nämligen. Men vi ville ta en Aperol och deras kända charkbricka.

Well, här har ni den. Jag gapade i flera minuter när människan kom ut med denna bricka.

Vi satt och pratade, njöt utav stunden efter en lång dag med mellanlandningar och flygplatser. Charkbrickan var den bästa jag ätit och kan erkänna att jag drömmer om den fortfarande. A har nämligen bott och spelat fotboll här nere i Lecce under många år, därför han känner alla, kan språket och har staden i sin bakficka. Det är lite jobbigt med språket för mig dock. INGEN pratar engelska och jag sitter som ett fån och nickar när alla pratar, haha. A är jättesnäll och översätter så jag kan vara med lite men det är svårt.

När tiden började nå 21.30 traskade vi vidare till Lecce’s finaste restaurang, Osteria degli Spiriti. Jag tappade räkningen när jag stod och kollade på alla priser och Michelin stjärnor dom fått – år efter år. A känner ägarna så det var otroligt roligt att träffa dom. Denna vinkällaren är inte att leka med, wow.

Jag vet inte varför men jag tog inga bilder på maten, haha. Vi åt pasta, såklart och drack helt underbara viner. Hög på lyckopiller, kolhydrater och 15% rödvin knallade vi tillbaka till hotellet. Vi har gjort något nytt varje dag och jag fyller på med höjdpunkter från resan här på bloggen mellan vanliga inlägg. Jag börjar jobba på tisdag igen, på måndag ska jag till Emelie på Hairtalk för att få iordning på mitt hår och i helgen ska vi vrida ur semestertrasan så hårt det går. All kärlek till er ❤️

Kommentarer

  1. Helena

    <3 <3
    Som jag skrev till dig på instagram, så har vi fått vara med på ett hörn under hela semestern, vilket har varit underbart!!!
    Hoppas nu att du kan fortsätta att låta allting bara vara, du har igen det när du behöver det som mest <3
    Kram!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"