Hair

Höstens snyggaste outfit, 6h på spisen och middag med vänner

God kväll fina vänner!

Hur har er helg varit? Min har varit perfekt, älskar den känslan. Hela fredagen spenderade jag på stan med min älskade mamma. Det var bara hon och jag, hade världens mysigaste dag innan hon åkte hem till Gävle igen. På kvällen mös jag och A i soffan och tog igen förlorad tid med serier och på tal om det: HAR NI SETT ”Kapten Klänning” på TV4? Jag mådde så illa när jag gick igenom den timmen och undrar hur människor är funtade?! Första delen av tre finns ute och även om det inte är en trivsam stund så måste ni kolla på den. Jag lider något enormt med flickorna och ingen ska behöva komma nära dessa typer av sjuka människor.

Men sovmorgon var ett faktum på lördagsmorgonen och vi tog till vara på varje timme. Gick upp och gjorde en typisk lördagsfrukost med mackor, ägg och kaffe. Sedan började vi plocka undan och städa huset för vi skulle få storfrämmande till kvällen. Det är lite knepigt det där att bo en bit utanför stan. Det är oftast vi som får åka in till vänner och det är sällan ”stan-folket” pallrar sig ut till oss. Nu låter det som att vi bor i urskogen men det är 35 minuter in till Östermalm. För mig är det ingenting men allt är relativt. Jag passar oftast på att träffa mina vänner i vardagen när jag ändå är inne i stan för jobb. Alla arbetar inne i stan och då är det perfekt att ta en frukost innan jobbet, lunch eller en middag innan jag brummar hem till landet.

Efter lunch började jag laga ihop min underbara ragu, äkta bolognese. Missade ni det receptet så kommer ni till det HÄR (klick). Jag ville den skulle på koka i flera, flera timmar och servera med färsk pasta och massor med parmesan. Förrätt blev såklart Bruschetta och efterrätt Tiramisu – en sann middag i Italiensk anda. Vad annars här hemma?! Vi beställer oftast vin från Italien och bunkrar hemma och det är uppskattat när vi får främmande – skrämmande gott till ragu.

Jag kände mig snyggare än någonsin igår, men verkligen. Jag la tid på makeup och håret. Jag fönade håret som vanligt tills det var 80% torrt och sedan använde jag mig utav min älskade Dyson Airwrap. Om ni glömt så jag har gjort en video på hur jag använder den SAMT om den är värt 5000 kr. Jag lägger in den här:

Vin och små bitar utav parmesan – bästa kombinationen!

Min outfit blev kvällens höjdpunkt och blusen är från Valerie, byxorna från SAND COPENHAGEN (finns i butik). Ni vet när man jobbar som frisör, inget fasen får man ta på sig fina kläder på grund utav allt slitage och färgfläckar. När man då får ta på sig nya kläder som sitter som en smäck, då blir man ju glad.

Dom här två, livets kärlek + Torsten ❤️

Sedan blev det full rulle med hundar och champagne. Städat till en början men sedan försvann sociala medier och vi hade riktigt roligt – i stunden. Jag brukar vara så: när jag väl umgås med vänner så är inte jag den som fotar allt och låter hela världen stanna upp för en bild. Jag vill vara här och nu, lägga all tid på dom som tagit sig tiden att umgås med mig. Kring 03.00 kom taxin och tog stan-folket hem och jag gick och la mig med livets huvudvärk. Jag klarar fasen inte av någonting längre, förr kunde jag vara kung i baren men nu blir det väldigt ekonomiskt att hänga ute med mig. Vi har nyss satt en kebab-tallrik och ska fortsätta ligga i soffan med täcket över oss. Är det bara jag som tycker det är lite syndigt att ligga med täcket i soffan? Det är liksom inte ”rätt” men ändå så fruktansvärt mysigt. Vi hörs imorgon vänner, då börjar vi en ny vecka. PUSS

Kommentarer

  1. Linda

    Vilken panghelg!
    Får jag bara fråga vart era vinglas är ifrån? Har lyckats slå sönder några så samlingen är inkomplett 😉

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"