Beauty

Jackie Aina Eye Shadow Palette

God morgon alla underbara!

Hur mår ni? Jag hoppas för allt i världen att helgen varit bra. Jag har bara tagit det lugnt, sovit och laddat batterierna. Ju mer höst det blir älskar jag huset bara mer och mer. Hade en period där jag undrade:
”Vad har vi gjort? Det är så lååååååångt”

Men jag kommer in i allt mer och mer, underbar känsla. Men denna helg har kantas utav firandet utav vår ettåriga bröllopsdag. Vill också tacka ödmjukast för alla gratulationer. Jag ska in på en 10h långpanna på salongen men innan dess vill jag bara visa er lite nyheter på sminkfronten samt en ögonskuggspalett som troligtvis kommer nyttjas vilt i höst. Jag är hopplös när det kommer till foundations och paletter, det vet ni. Varje gång blir det nya favoriter men jag märker: ju längre tiden går vad jag använder mest. Det är fortfarande ”Soft Glam” och Nars ”Face Palette” *Hot Nights som rullar in i min vardag för det mesta.

Säg välkommen till: Jackie Aina Eye Shadow Palette (KLICK)
– Denna innehåller alla skuggor som jag kommer använda. Jag älskar dessa jordnära, brun, orange, röda toner. Jag vill testa använda den röda skimmer skuggan tillsammans med dom brunare skuggorna. Idag testade jag mig fram lite och kika in detta.

BASEN LAGD!

Varje gång jag visar er smink så frågar alla så mycket om basen. Därför slänger jag in lista på min bas när jag ändå är igång.

MIN BAS!

Primer: Använder två – först DENNA (klick) och sedan DENNA (klick)
Foundation: DENNA (HÄR) *210N
Concealer: DENNA (HÄR) *NW20
Mörkt Contour Stick: DENNA (HÄR) *NW55
Rouge: DENNA (HÄR)
Highlight: DENNA (HÄR)
Brunpuder: DENNA (HÄR)
Setting Powder: DENNA (HÄR) *Vanilla
Bryn Pomade: DENNA (HÄR) *Taupe
+ bryn penna (här) *medium brown
+ bryn setting gel (här) *taupe
Mascara: DENNA (HÄR)
Eyeliner Brun: DENNA (HÄR)
Läppar: Bara läppbalsam *tips (HÄR)

Dessa skuggor valde jag på. Jag upplever att pigmenteringen och nyanserna blir bättre och bättre för varje ny palett dom gör. Jag kommer ihåg hur mycket dom gamla paletterna smulade: går inte att jämföra med nu.

Men störtnöjd är jag med hela looken. jag körde någon mörkare kring globen än vanligt och jag diggar det. Sedan på något vis fick jag till brynen riktigt bra. Sedan browpen kom in i mitt liv så har allt blivit enklare!

Är det inte konstigt att för varje ny produkt som kommer in i sminksamlingen tycker man det är så otroligt roligt att sminka sig. Smink ska vara roligt och det finns ingenting som är så pass personligt som det. Jag tycker det inte finns några rätt eller fel, kör på det som ser snyggt ut för dig. Hoppas ni får en underbar måndag vänner ❤️

Kommentarer

  1. Jennie

    Du är så vacker och denna nya palette blev flawless på dig 🙌🏼🌟❤️ Älskar den mörka skuggan i globlinjen och de röda pigmenten. Måste få fråga var detta vackra diadem kommer ifrån? Även det svarta med guld du hade nyligen. Ha en fin dag på jobbet! Lyckost de kunder som får sitta i din frisörstol idag ☺️🙌🏼

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"