Hair

GÄSTAR HAIRTALKS PODDEN

Hela outfiten är från ZARA

Hej vänner!

Redan fredag, helt underbart. Denna vecka har varit lite speciell för mig, jag har jobbat hemifrån nästan hela veckan och jag märker att detta är lte svårt för mig. Jag valde att ta några dagar borta från salongen för att fokusera på annat jobb. Jag har vairt inne i stan på möten men annars suttit fastklistrad framför datorn. Jag har sedan 16 års ålder jobbar fysiskt hela tiden och kontorsjobb skrämmer mig lite. Nu har jag den lyxen att jag kan blanda admin och salongsjobb för att få ihop livet helt enkelt. Jag blir liksom lite seg i huvudet och helt slut på kvällarna när jag sitter vid datorn en hel dag och framförallt har telefonmöten. Varför är det så? Sedan när jag står 10 timmar på salongen får jag inte alls samma känsla. Är det vanan eller jag funderar vad som kan vara orsaken.

Men förra veckan gästade jag Hair Talks podden, kommer ni ihåg? Nu finns avsnittet ute i alla fall, blev kanske lite kort men jag lägger in en länk så kan ni lyssna. Finns också där alla roddar finns (HÄR).

Men annars är det fredagsmys som gäller. Det är dåligt väder så Idol med godis tycker jag låter som en bra idé. Hoppas ni haft en härlig vecka i alla fall ❤️ Ha en mysig fredag!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"