BeautyBusiness

NY VECKA

God morgon vänner!

Äntligen måndag, som jag längtat faktiskt. Som jag nämnde tidigare så jobbade jag hemma mestadels av förra veckan och även om jag fick enormt mycket gjort så psykiskt var det SÅ TRIST. Jag kommer förmodligen få äta upp det när jag är inne på femte 12h passet på salongen inför jul. Jag har även tagit ledigt i slutet av oktober, få se hur det går. Anledningen är att i våras märkte jag att min sommarsemester var obefintlig så jag streckade allt jag kunde framåt. Det resulterade till att jag var hemma förra veckan tis-fre och kommer även ta en vecka sista veckan i oktober. Jag har som sagt ett jätteroligt projekt på gång som ni kommer få ta del av (förhoppningsvis) i november – så min vecka från salongen i oktober kommer väldigt passande.

Ja ni hör ju, oavsett hur många år som går så försöker jag pussla ihop mitt schema hela tiden. Men därför är jag uppe med tuppen idag och ska riva av en kalas-dag på salongen.

1. Sammanfatta helgen som gått
– Helgen har varit helt underbar. Vädret har levererat sol, skön kylig luft och doften här ute på landet gör mig så lycklig. A’s mamma spenderade en natt hos oss vilket alltid är så roligt. Eftersom vi jobbar enormt mycket båda två i veckorna är vår tid tillsammans på helgerna. Återhämntning och kärlek, en perfekt helg.

2. Vad åt du till frukost idag?
– Jag äter alltid samma varje morgon, äggröra och kaffe. Ibland om tiden finns äter jag gröt med äpple och kanel.

3. Vad ser du fram emot den här veckan?
– Jag ser fram emot att färdigställa mitt nya projekt. Jag inväntar lite trådar för att knappen DONE ska slås på. Jag har en nervös, kittlande känsla i hela kroppen tillsammans med en ivrighet som inte går att förklara. Jag är inte bra på att vänta. Jag samarbetar nu med företag utomlands och dom jobbar jämt, jag får svar oavsett helg eller kväll. Men vissa saker måste jag ta här i Sverige där kontorstider är 8-17, gaaaaah. Jag har oftast helgerna där jag har tid att få saker gjorda, så svarar ingen. Vet såklart att jag kanske inte är praktexemplet på jobba normala tider men ni förstår hur jag menar.

Annars ska jag arbeta tre dagar på salongen med kunder, längtar redan. Jag ska även börja träna med Emelie igen nu när dom flyttat sin träningsstudio närmre mig. Jag kommer förmodligen ångra det beslutet första gångerna men jag är så redo att komma igång med henne igen. På fredag ska jag på en fotografering, DET ser jag fram emot.

4. Vad ser du inte fram emot den här veckan?
– Att jag kommer bli för taggad för jobb första dagarna som sedan resulterar till att jag tappar all eneri för resten av veckan. När jag vill ha något gjort gör jag det NU, IDAG – IGÅR. Får jag inte till det som jag tänkt tar det enormt mycket onödig energi för mig. Men jag håller fanan högt och krigar på – det som jag gör bäst. Sedan ser jag fram emot ett ansitt utav POWER som släpps idag, det är sjukt spännande nu.

5. Veckans sämsta?
– Jag finner inget alls faktikst. Jag kommer säkert ramla på något längst vägen denna vecka men problem är gjorda för att lösa – tar det då helt enkelt.

Juste, jag la ut denna bild på Instagram i helgen och många frågade om min sminkning. Jag har använt exakt samma produkter som ett tidigare inlägg – (DETTA) klick. Även hela basen och ögonen finns med – bara in och kika. Nu ska jag dricka upp kaffet, slänga mig i bilen för att rulla in till salongen. Hoppas ni får en bra start på veckan, all kärlek ❤️

Kommentarer

  1. Ida

    Hej!
    Hur bokar man klipptid hos just dig? Nån hemsida där man även kan se priser för klippning och färgning? Du verkar vara sååå duktig!! /Ida

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"