My thoughts

NY VECKA

GOD MORGON!

Hur mår ni? Hur har helgen varit? Jag har njutit utav ledighet, myst med min underbara man och våra hundar. Hösten är helt underbar just nu, speciellt när vi bor på landet. Jag har dock jobbat framför datorn väldigt mycket denna helg för nu i veckan kör jag fyra hela dagar på salongen. Men jag tycker ändå det är mysigt att ha datorn i knät och jobba framför lugn musik. Veckan då, vad kommer den att bjuda på. Tyvärr kan jag inte ge er smaskiga scheman uppradade – som det brukar se ut på bloggar.

Men nu på morgonen ska jag till Emelie (pt) för att bränna av ett pass med henne. Kan ju inte börja veckan mer passande, eller hur? Sedan ska vi tillsammans till salongen för jag fixa hennes hår, så smidigt. Sedan fortsätter jag jobba med kunder fram till kvällen. Tisdag kör jag en riktig långpanna, åker 07.30 hemifrån och är nog inte tillbaka förens 20.00 snåret. Det är kund på kund, på kund hela dagen – önska mig lycka till. Så ser det ut även onsdag och torsdag.

Men jag klagar inte för det, kommer bli roligt att färga hår till oändlighet. Sedan fredag: då ska jag på ännu en fotografering, gaaaahhhh. Det är så mycket roligt som händer nu, snart vänner – snart ska jag berätta för er. Ni får svära på mig att har håller er på sträckbänken men förhoppningsvis: ÄR DET VÄRT DET!!!

Jag ser så härligt på allt just nu. Jag har helt underbara vänner/familj som stöttar mig så mycket: speciellt nu. Jag är så fruktansvärt tok-kär i min man så jag spricker. Har jag i för sig varit från första stund jag såg människan men att leva i en relation som får livet att vara så fruktansvärt enkelt känslomässigt – det är en lyx som jag aldrig trodde existerade. När man är som jag: en kreativ, envis och otålig person som dessutom arbetar som det inte fanns någon morgondag. Det är rätt svårt att leva med mig tror jag, haha. Men A är likadan och tillsammans är vi världens bästa team. Nu låter detta så smörigt och ni känner säkert:
”Men snälla människa”

Men lika väl som man måste belysa skit i livet så måste man uppskatta allt bra vi har också. Visst, en resa till Bahamas hade inte suttit fel just nu men har man mål och drömmar – vila kan jag göra sen. Jag ser denna vecka som: FOKUS. Vill också önska er alla en härlig måndag och jag hoppas ni kan se positivt på kommande vecka. Kärlek ❤️

Kommentarer

  1. Linda

    Hej jag undrar en sak jag har väldigt tjockt o grovt hår naturlig blond typ mellan blond. Men alltid färgat brunt sen fick jag förr mig 2016 att blondera det o tills förra året fick jag klippa av håret pga det blev väldigt skadat o tunt nu är håret till axlarna det e tjockt igen. Och detta kanske e en dum fråga jag vet inte men det känns som håret växer fortare när det e brunt eller är det inbillning det känns som mitt hår varit kort länge nu. Men har blonderat i omgångar dock var det 4 månader sedan o jag vill aldrig mer blondera det jag tror ej mitt hår pallar det även om jag har tjocka hårstrå för om man blonderar vet vi alla man måste neutralisera håret pga det blir gult eller orange sen måste det underhållas mer silvershampo osv o det skadar ju oxå håret. Min fråga är om jag nu låter håret vara kommer det bli långt igen mitt hår var innan till under brösten. O det e så jobbigt med Axel långt hår. Jag vill inte sätta extensions. Nu har jag ganska mkt utväxt o resten av håret e typ nu mer cendré färgat blond. Men växer håret fortare om jag avstår helt från färgning, eller om jag färgat det brunt kommer håret växa ännu fortare eller e det bara inbillning. Jag använder ej hårfön eller plattång. Jag använder produkter för torrt hår pga mitt hår e alltid torrt ända sen jag var litet barn. Jag använder även lev in balsam o hårolja. Tvättar håret var 4de dag. Tacksam för svar

  2. Maria

    Hej!
    Jag ska göra botox i pannan samt kråksparkarna men hört att det är vanligt att man liksom får ett ”hängigt” öga eller som att pannan typ faller ner lite över ögat så man får ett trött/hängigt utseende men som sedan går över efter några veckor. Har detta hänt dig någon gång? Och isåfall hur länge tog det innan det försvann? Det ser ut som att du får ett så fint resultat!😊 Du är såååå duktig och inspirerande 🍾btw !!!!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"