Beauty

NY VECKA: Carli Bybel XxX Anastasia

Hej vänner!

Hoppas ni mår hur bra som helst. Jag börjar sakta men säkert komma ner i varv psykiskt och denna time off från salongen var det bästa jag kunde göra. Jag har krupit på väggarna några dagar men det är tur att jag haft fullt upp med annat. Jag har stött på lite förseningar med mitt nya projekt men det ska vara löst nu och går enligt plan. Jag lullar på i trasiga mjukisar och fett hår tills imorgon:

TISDAG: Idag ska jag ha två telefonmöten. På tal om det: jag har alltid varit den som åkt in till kontor på möten. Eller träffats i en lobby, fik eller kombinera lunch och möte. Sedan jag flyttade ut hit så skulle jag aldrig åka in fysiskt på ett möte i onödan: om alternativet finns att ta på telefon/videosamtal. Är jag redan inne i stan så tycker jag det är trevligare att träffas fysiskt men det är riktigt smidigt med dagens tekniska lösningar. Jag har nu mycket videomöten utomlands och det är inte svårare än att ta ett videomöte med någon här i Stockholm. Sedan ska jag ta med mig hörlurarna till Ica MAXI och storhandla, önska mig lycka till. Annars blir det jobb framför datorn och hinna med en långpromenad med hundarna i solen innan det blir mörkt (ping:16.00).

ONSDAG: Jag är riktigt taggad för imorgon ska jag, A & Janne på Eros Ramazzotti. Detta är lite roligt:
– Vi tre satt innan bröllopet förra året och planerade på en restaurang. Janne får ett mail att se Eros och vi skrek ut alla – JA BOKA. Vi tänkte perfekt direkt efter bröllopet, kanon ju. Sagt och gjort, vi bokade och när vi skulle stämma av i schemat så stämde inget. Vi höll på ett tag tills vi förstod att det var NÄSTA ÅR, alltså detta året – haha. Nu är det äntligen dags, ska bli riktigt roligt.

TORSDAG: Jag jobbar hemifrån halva dagen, ska färdigställa och granska en hel del. Sedan på eftermiddagen ska jag till Emelie (Hairtalk) och få håret fixat. Kom på att jag inte färgat håret på hur länge som helst, måste piffa upp mig känner jag. Sedan att få umgås med Emelie några timmar kan inte bli fel. Jag ska köpa med mat och snacks, man får maxa tiden helt enkelt.

FREDAG: På morgonen ska jag träffa en dietist som jag blev remissades utav min läkare. På tal om det: det är inget fel på mig – eller vad man ska säga. Alla provsvar jag fick tillbaka var pang-pott, vilket jag blev glad över. Läkaren misstänkte inte IBS utan mer att jag är extra känslig och ska fokusera mer på hur jag äter än vad. Så jag ska träffa en dietist och sammanväva ihop det med en passande plan hos Emelie (PT). Efter det ska jag ÄNTLIGEN få komma till Skin Agency för att trycka ut alla orenheter som finns i mitt ansikte. Jag kommer inte ihåg senast jag tog hand om mitt face. Sedan kommer helgen och mina sista lugna dagar innan jag ska till salongen igen på måndag.

Men ni som följer mig på Instagram såg att jag la ut ett klipp på en sminkning jag gjorde med Carli Bybel’s nya palett tillsammans med Anastasia. Jag tycker själv att snabba sminkklipp på Instagram är roligare än långa på Youtube så jag tror jag kommer fortsätta med det konceptet. Vad tycker ni? Kombinera smink och enkla hårklipp?! Jag funderade på vad jag själv tycker om att exponera och varför inte göra det själv då?! Kika in den om ni missat. Säg gärna vad ni tycker!

Den är helt fantastisk: ni kommer till den HÄR (klick).

Här har ni ett urval utav det jag använde i videon – bara klicka på vad ni vill kika in. Juste, ROUGEN – den får ni inte missa. Den kommer från Nars och ni hittar den HÄR (klick). Nu ska jag fortsätta jobba och jag hoppas ni får en underbar dag vänner, PUSS!

Kommentarer

  1. Madelene

    Hej fina du!
    Har ett återgående problem med att hitta ett schampoo. Jag ha skandinaviskt hår, min egna färg i botten och lite ljus i längder. Födde barn för över 16 mån. Men mitt hår bli fett nästan andra dagen, redan lite dagen efter. Vad gör jag fel? Jag sköljer håret rikligt, tvättar de två gånger. Ha endast balsam och leave-in på längderna. Finns de något schampoo du kan rekommendera. Känns som jag testat allt. Och jag hinner inte duscha så ofta och att håret då bli skitigt snabbt gör mig bara stressad. Har torrschampoo men vill ha den nya känslan av nytvättat lite längre.
    Stor kram och tacksam för hjälp

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"