My thoughtsRecept

NY VECKA: MELLIS TIPS – Citronbollar

Hej vänner och hej ny vecka!

Jag har jobbat hela helgen med att filma content till mitt nya projekt så det känns inte som att jag varit ledig alls. Så helgen har varit precis som vilken veckodag som helst, jobba, äta och sova. Men nu börjar det dra ihop sig och i slutet på denna månad ska jag förhoppningsvis få tala om för er vad jag håller på med. Det är en liten konstig känsla för detta är det första projekt som jag gör. Influensers gör samarbeten och kollektioner hejvilt och jag är liksom inte gjord för det. Jag vill göra allt själv annars får det vara. Jag vet egentligen inte varför men ska jag stå bakom något och säga att det är ”mitt” så ska allt jobb och finansiering göras utav mig också. Jag säger inte att det är fel att göra collabs, verkligen inte men jag utgår bara från mig själv och jag är en person om vill göra allt själv. För mig är det som sagt konstigt att säga att detta är ”mitt” om jag inte gjort/satsat allt själv.

Det som är min nackdel är att jag är ute på djupt vatten. Nej men jag går in i en sak som inte ligger inom min kompetens. Jag pluggar på, testar mig fram och frågar mig runt för att lära mig. Så med tiden kommer jag säkert bli bättre och bättre – men det är också det som gör att jag vill göra detta: för att utvecklas. Mitt mål är att kunna anställa mer kompetens i framtiden och bygga ett mer långsiktigt varumärke, ser riktigt fram emot det. Jag har svårt att ”bara göra” – jag måste ha långsiktiga mål för att kunna utvecklas för annars blir det bara en ”kick” och sedan tröttnar jag. Allt jag gör på sociala medier är för er, jag vill att ni ska vara stolt över mig och att tycka om det jag gör. Det är mitt bränsle och det ger mig den bästa utvecklingen.

Hut som: jag testade att rulla ihop ett grymt bra mellis förra veckan. Det var min PT (vän) Emelie som tipsade mig om receptet och jag vill verkligen ge det vidare:

CITRONBOLLAR

200gr dadlar 
2dl havregryn 
2msk citronsaft 
3msk kokosolja 
1dl kokosflingor 

Jag la i allt i en matberedare och sedan rullade jag dom i kokosflingor. Dom blev så sjukt goda, ni måste testa dom. Perfekt att ta som mellis eller på kvällen när man är sugen på något.

Annars i veckan ska jag kriga på med nya projektet och sedan ska jag vara två dagar på salongen. Kommer bli en grymt bra vecka detta. Hoppas ni ser fram emot den också. Jag är enormt sugen på att sätta upp adventsljusstakarna, det är så mörkt nu. Har ni börjat lite smått eller är det för tidigt? Ha en underbar kväll vänner. PUSS

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"