Beauty

Så får du glow till ansiktet

Hej kompisar!

Nu är det full glam tisdag och fasen vad smink är roligt. Jag jobbade hela dagen på salongen igår och idag hade jag en admin-dag. Under helgerna ser jag ut som ett vrak typ och när veckan kommer blir det roligare att piffa till sig. Det börjar alltid med att jag ska göra en ”enkel” makeup men slutar alltid med detta, full glam. Det är samma sak på morgonen när jag ska åka till salongen. Ögonen är så svullna av trötthet och jag vill egentligen bara lägga på mascara och gå. Men av någon anleding sitter ögonskuggan på i slutändan, why?! Men veckan kommer spenderas på salongen, onsdag & torsdag rättare bestämt. På fredag ska jag äntligen till Emelie (Hairtalk) för att sätta om mina fästen, mitt hår är inte okej just nu. Jag ska vänta ytterligare några veckor innan det är dags för mig att färga håret.

Juste, jag har börjat kolla på en ny serie: ”La Reina del Sur”. Det är dock lite skevt för det är samma namn och allt som i ”Queen Of South”. Samt titeln är detsamma fast på spanska/engelska. Men den är hur som helst riktigt bra och jag satt uppe till 01.00 innan locken började gunga.

Tillbaka till sminket!

Jag valde den nya paletten från Anastasia – Amrezy Eyeshadow Palette (här). Jag måste säga att den är så användbar och innehåller många skuggor som går att matcha med. Jag använde också foundation från Dose Of Color som jag visat er tidigare – här kommer ni till det inlägget (klick).

Brynen fyller jag i med en pomade från Anastasia (här) samt en färgad byngel (här). Jag håller dom på plats med en genomskinlig gel (här) – den är helt klart bäst. Sedan måste jag tipsa er om M.A.C’s nya rouge: Glow Play Blush. Jag använde färgen ”GRAND” (här) och det är en glow-rouge som ger en silkeslen look – helt kär.

Jag använde färgerna:
1: New Yawker
2: OG
3: 1988
4:Anastasia
5: Gorgina

Sedan har jag börjat använda ett nytt contouring stick från MILK. Det är egentligen en foundation men den är härligt krämig och lätt att blenda in – tips. Jag har den i färgen: ”Caramel” (här). Sedan använder jag fortfarande ”Get Lit” (klick) som highlighter: ständiga favortien.

Läppsift körde jag på (denna) samt läppenna (här). Jag toppade även med ett gloss från NARS (här).

Kommentarer

 1. Maria

  Hej Elin, tack för att du delar med dig så generöst av ditt kunnande och dina erfarenheter!
  Jag undrar över ditt linne och din kofta här i inlägget, var kommer de ifrån?
  Kram M

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   Hej Maria!
   Åh vad snäll du är, tusen tack ❤️ Jag tror det är från Mango, köpte ett set förra sommaren (kjol och linne). Koftan är från In The Style, Lorna Luxe Collection. Kram

 2. Sanela

  Elin du är verkligen så himla fin! Skulle vilja se fler sminkvideos för du är så duktig på det du gör. Vilken eyeliner använder du dig utav? 🙂

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   Men tusen tack fina du ❤️ Ska försöka göra fler. Jag kör en brun eyeliner från Kat Von D – SÅ BRA! Kram

 3. Mia

  Snyggt! Det där med trötthet 🙂 intressant område, kan säga att med facit i handen som trebarnsmorsa var jag aldrig trött innan jag hade barn och jag önskar att jag varit snällare mot mig själv om mitt utseende, för det blir ju inte bättre över tiden man ser ju inte fräschare ut med åren ha ha så ha lite perspektiv, tror knappt du kan se ut som ett vrak

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"