My thoughtsWedding & Love

Vi får väl ha två bröllopsdagar då

Hej fina ni!

Jag hoppas allt är bra med er. Även om världen står på hold så tycker jag ändå att tiden går så himla snabbt. Vi går snart in i maj och A fyller år snart, vi firar tre år tillsammans och i juni fyller jag hela 30 år samt har vi tvåårig bröllopsdag den 9 juni. Vi var ju tvungna att gifta oss borgerligt innan ceremonin i Italien, det blev nämligen efter min födelsedag. Dock så sa vi att 27 september skulle vara vår bröllopsdag men på pappret gifte vi oss 9 juni. Jag har inte lagt upp något om denna vigsel men nu när det närmar sig bröllopsdag så why not?! Jag trodde att det skulle bli stelt och ”ta en nummerlapp” för att gifta sig i stadshuset, ni förstår. Även om vi hade en bokad tid så måste jag säga att det var en otroligt mysig dag. Delar av familj, vänner var med i Stadshuset och var vittnen men också firade att vi faktiskt blev gifta då. Visst, det gick snabbt som attan men hela atmosfären var underbar och det blev en fin upplevelse. Vi åkte iväg efteråt och åt en mysig middag vid vattnet och dagen blev bättre än vad jag trott. Därför vill jag egentligen inte strunta i denna dag för den var riktigt fin så vi har härmed två bröllopsdagar att fira på samma år, det blir väl lyxigt?!

Den här bilden kommer ni ihåg va?! Mamma och pappa hade köpt skumpa och konfetti, något jag inte ens tänkte på att man kunde ha en mysig stund utanför Stadshuset. Jag blev väldigt rörd och det var enormt fint gjort av dom. Tänk vart livet tar än. För mig finns det inget liv innan A, jag kan inte föreställa mig det. Jag får för första gången uppleva ren och skär lycka, något jag aldrig ens nuddat vid tidigare. Inte bara att han är han utan livet vi lever tillsammans. Vet inte hur många gånger jag får höra från folk i vår närhet: ”Men kan ni sluta vara så jävla kära hela tiden, ska det inte la lagt sig än?” – haha. Nej, jag tror att vi alltid kommer vara vi och jag kommer njuta utav det till fullo. Även om detta år inte blivit som vi tänkt så får man göra det bästa av situationen. Alla resor vi bokat kommer vi inte kunna fullfölja, jävla Corona. Men om det blir så att jag får fira min 30-års dag ensam med A så kommer det bli underbart det också. Visst, jag hade hellre hängt med vänner i Spanien men äsch. A fyller 30 år nästa år så då får väl dra på stora trumman och åka iväg då och fira dubbelt. Det löser sig.

Kommentarer

  1. Karin

    Grattis! Så fina!
    Vi har oxå två bröllopsdagar, men våra är tätare (om jag inte minns fel) så är det 30 maj & 1 juni. Men vi firar bara 1 juni (eftersom ingen av oss är säker på om det blev 29 eller 30 maj). Vi gjorde borgligt för att den vi ville skulle viga oss inte hade vigselrätt och då var det hans & hans fru som var våra vittnen & de enda som var med på den första.
    När min farmor & farfar gifte sig hade de också två vigslar, som ville gifta sig i frikyrkan & den hade ju inte vigselrätt på den tiden (1940-talet).

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"