BeautyMy thoughts

Långpromenad & färgad bryngel

Hej på er!

Hur har ni det? Även om långhelgens planer inte riktigt blev som det var tänkt så gjorde vi det bästa utav situationen. Familjen skulle kommit hit och fira Valborg och vi skulle inviga grillen bland annat. Men som med allt annat nu så går det inte riktigt att göra något åt saken. Det är förbaskat tur att man har en partner att umgås med 24/7, förvisso världens lyx. Jag jobbade in i det sista i torsdags, rättare sagt var jag inte hemma förens strax innan 21.00 så mina ögon gick i kors. Hem kom jag, till en älskvärd man som lagat middag och tänt ljus. I fredags regnade det hela dagen och kan varit den tråkigaste dagen på länge. Vi gjorde verkligen ingenting. Jag försöker sysselsätta mig med att testa nytt smink eller jobba så mycket jag kan med MyMolimenti.

Juste, jag testade en ny brynprodukt i helgen – denna (klick) från MAKETHEMAKE. Den kan varit den mest pigmenterade bryngel jag testat. Jag har den i färgen ”Soft Brown”. Den ger verkligen fyllighet till brynen och ska jag vara ärlig hade det räckt att fylla i brynen endast med denna. Hett tips!

Vi åkte in till salongen för att klippa A, ett mission klart i alla fall!

Vi var extremt sugna på sushi. Det finns ett sushi-ställe i Söderhallarna som jag aldrig kommer ihåg namnet på (ej Suhi Yama) som också ligger där. Men dom har seriöst den godaste sushin, speciellt ett par friterade rullar med tonfisk. Men dom hade tvätt stängt när vi kom tid och det enda som var öppet var ett hamburgerhak. Så vi tog en liten burgare var och delade på en pommes, mums som bara den var det.

Är det någonting som jag älskar är det att ta långpromenader med hundarna. Eftersom gårdagen bjöd på pangväder så passade vi på att gå en längre runda, den är nästan en mil. Hundarna älskar vatten, speciellt att bada och dom rynkade inte på näsan över att det var kallt i vattnet. Det gav dom dessutom dubbelt så mycket energi för att orka kuta runt hela vändan. Vi har bott här ute på Värmdö nu i över ett år och det är det bästa beslutet vi tagit. Jag mår väldigt bra här ute och jag njuter varje dag. 

Att dela livet med dig, wow säger jag bara ❤️ Min hy är så förbannad bra just nu. Ska visa er i veckan lite ny hudvård jag lagt till. Annars så brun-utan-solade jag mig med en ny BUS – denna (klick) *såg att den var på 20% rea.

Alla var nöjda och glada, framförallt Torsten. Tänk att denna skapelse fyller 9 år i oktober – kan inte förstå det. Han har inte förändras något alls eller att jag märker att han blir äldre – snarare tvärtom. Jag tror det beror dels på Ester, dom leker väldigt mycket. Sedan rör han på sig mycket, det har han alltid gjort. Håller vikten bra på honom och han går milen utan några som helst problem. Lyckligt lottad mamma här. Nej nu ska jag börja göra min omtalade Ragu Bolognese – har ni inte testat den så här kommer inlägget (klick). Imorgon är det full fart igen och jag hoppas denna vecka blir bra. Ta hand om er ❤️

Kommentarer

 1. Maria

  Hej!
  Måste fråga, du som är så otroligt duktig på makeup! Kände du dig nöjd med din brudsminkning eller kändes det som att du skulle kunna lägga en lika fin och hållbar makeup själv? Jag ska gifta mig nästa år och ÄLSKAR allt som har med smink att göra så hade gärna velat sminka mig själv men vet inte om man blir lika nöjd som om en MUA gör det? Hur tänkte du? 😊

  1. Elin Molimenti
   Elin Molimenti

   Hej Maria!
   Men åh, så snäll du är – tack 😍
   Ska jag vara ärlig så kunde jag lite gärna gjort den själv. Dock så grät typ hela dagen så det fanns inte så mycket smink kvar, haha. Men det var det sista jag tänkte på faktiskt. Mitt hår var kaos, sminket existerade knappt i slutändan och aa – whatever. Men ska säga att det var väldigt mysigt att bli sminkad på morgonen och hon var jätteduktig. Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"