Beautyhudvård

Hudvårds ampuller och roller för svullet ansikte på morgonen

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Jag känner mig mörbultad deluxe. Vi fick vår häck lite tidigare än planerat så vi fick eld i baken igår för att hinna gräva så långt ner som behövdes för att få ner häckarna. Man tror att gräva är enkelt men det kan vara ett av det värsta jag gjort. Det var sten på sten på sten. Vi fick hacka och sedan gräva, hacka och gräva för att ens komma ner. Jag har blåsor överallt och kroppen skriker, haha. Då tänker jag lite skämmigt att egentligen är människan gjord för detta, fattar ingenting. Jag kan säga med bestämd röst att vi kommer anlita en firma som gör ALLT när vi ska få upp häckarna mot vägen – aldrig igen.

Men jag skulle vilja tipsa om lite hudvård’s update som jag vet att ni tycker om. Jag la ut i storyn på Instagram (StyleElin) hur jag applicerade vissa produkter. Men det är enklare att förklara på bloggen så vi kör här med.

MartiDerm dagkräm (här)

Jag gjorde en uppdatering på min hudvård i maj, ni kan kika in inlägget (här-klick). Men som ni vet älskar jag uppdatera vissa saker, speciellt när jag inte gjort det på längre. Men nu fick jag upp ögonen för märket MartiDerm. Såhär beskrivs märket:
MartiDerm-formeln lanserades 1952 i Barcelona av farmaceuten och varumärkets grundare Josep Martí med målet att skapa unika och effektiva produkter för varje hud som behöver utveckla pionjärbehandlingsformler baserade på C-vitamin och proteoglykaner.

Märket är mest känt för sina effektiva ampuller men också för den avancerade teknologin. Jag brukar testa en produkt för dag och en för kväll/natt, tycker det är enklare att utvärdera. Jag har endast använt en, två dagkrämer genom åren och där är jag som mest kräsen. I och med att jag använder så många olika serums så vill jag hålla dagkrämen basic. Men när jag läste på om denna så kände jag bara: JAG MÅSTE HA DEN.

Selektiv anti-age kräm. pro-collagen, elastin och hyaluronsyra.

Jag har använt anti-age produkter så länge jag kan minnas och jag tänker att jag börjar i tid för att bygga upp huden mot framtiden. Krämen har utformats enligt epigenetiska kriterier för att förbättra hudens motståndskraft och återställa ett mer ungdomligt utseende: mer elasticitet, fasthet och minskade rynkor. Vitaminerna gör din hud klarare och den lätta texturen gör att den lätt absorberas. Den doftar precis som en hudvård ska göra, rent och fräscht. Den ska appliceras på morgonen och hittils är jag nöjd nöjd. Det bästa är att den går in i huden snabbt.

Face Roller (här)

Kommer ni ihåg att jag sa för ett tag sedan att jag ville hoppa på trenden om face-rollers? Well, jag är nog den sista på bollen men HUR kan jag ha missat detta?! Jag blir rätt svullen på morgonen innan jag kommit igång och den här rackaren har förändrat mitt liv. Dock så rullar jag även på kvällen för att jag tycker det är skönt. Jag sitter mycket vid datorn och jag rollar även i nacken och på halsen. När jag lagt serum eller dag/natt kräm så rollar jag in det i huden. Produkterna går in mycket bättre i huden och det märks verkligen. Sen tycker jag den är riktigt prisvärd om man kollar på andra face-rollers, TIPS!

NATT AMPULLER – (här-klick)

Anti-aging booster, förnyar, återfuktar och stramar upp under natten – hur bra låter inte det?! Well, ni förstår ju varför jag gick igång på dessa. Jag älskar produkter som ska ”verka” om ni förstår vad jag menar.
Vad är det då? Jo…

  • Regenererande formula med en anti-aging-effekt som stimulerar cellförnyelse och förbättrar fasthet, elasticitet och hudens fuktnivåer. Denna kraftfulla kosmetiska booster optimerar effekterna av andra hudvårdsprodukter. Natt efter natt gör effekterna av alfahydroxisyror i kombination med kollagen och hyaluronsyra huden jämnare och slätare

Här har dom tänkt till verkligen. Du öppnar ampullen genom att trycka ner den gråa saker över ampullen och sedan kan du använda en ampull två gånger. Du säter bara på pipetten och använder den nästa dag. Jag måste medge att det är rätt roligt att ”blanda” iordning sin hudvård om man kan säga så, tror ni fattar. Man ska använda dessa varje dag efter rengöring i ett år, jag har tagit mig ann utmaningen. Det finns väldigt många olika ampuller för olika saker, det är just detta märket är känt för.

Nej men jag är nöjd med min nya projekt för huden, ni vet hur mycket jag älskar hudvårdsprodukter. Ville bara in och tipsa er ❤️

Kommentarer

  1. Maria

    Tack för tips. Visst är det roligt med hudvård och när man ser resultat. Också provat att gräva. Aldrig igen. Oj vad axlar och händer tog stryk. Ha en fortsatt mysig sommar. 😉

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"