BeautyHair

Tomteverkstad & tips på vårdande foundation

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår bara bra men det är mycket jobb som vanligt, speciellt december som är igång. Jag kommer att jobba mycket mer på salongen fram till jul än vanligtvis samt kommer det släppas nya produkter för MyMolimenti. Men som ni ser ovan så är jag tillbaka som blondin igen samt med ett kortare hår. Under året har mitt eget hår verkligen blivit så mycket bättre. Den största anledningen tror jag, helt ärligt är en ny produkt som kommer att komma ut för MyMolimenti under 2021. Jag har använt den i snart 1 år och märker en enormt skillnad på mitt hår. Jag längtar tills jag får dela med den till er i förhoppning att ni kommer tycka detsamma. Men annars äter jag extra zink och b/d-vitamin samt äter bättre än normalt. Det är svårt att sätta fingret på vad det kan vara men det enda skillnad jag gjort är den nya prodkten samt lagt plattången på hyllan.

Emelie är fortfarande den stjärna som fixar mitt hår och vi brukar tillsammans bestämma vad vi ska göra. Hon var också chockad över hur bra mitt hår är och vi var båda enade om att min nya produkt har med saken att göra (hon vet nämligen redan vad det är) hihi. Jag ska låta henne testa ett tag också så jag får ännu ett utlåtande. Men vi bestämde oss för att ljusa upp mitt hår med ljusa slingor och tona in i en ljus/kall/beige nyans.

Sedan la vi i 3 paket Hairtalk i färgerna: 613, 613/18 samt 72 i längden 40cm. När har jag endast haft så lite låshår i? Aldrig. Men vi förtjockade håret och klippte i samma längd som mitt eget. Visst blev det fint?

Foundation (vanilla) HÄR *klick

Sedan måste jag tipsa er om en ny foundation jag testat. Jag har gjort en video på in Instagram IG-TV där ni ser hur sjukt bra den är. Det är svårt att förklara men det är en normaltäckande foundation fast ger en satin-känsla till lyster. Sedan är just tonen ”vanilla” som jag har helt perfekt för min hy. Man märker att den innehåller hudvårdande egenskaper. Men även ekologiskt havresocker som har en åtstramande effekt och gör att pigmenten fäster extra väl och sitter länge. Ni måste testa denna, min solklara favorit för nu!

Vad mer har jag använt:

Primer: (här)
Concealer: (här) *medium
Setting powder: (här) *vanilla
Bronzer: (här) *laguna
Bryn gel: (här) *spiked
Ögonskuggspalett: 1 (här)2 (här) 3 (här)
Rouge: (här)
Mascara: (här)
Highlight: (här)
Läppglans: (här)

Overnight Lip Treatment (klick)

Har ni torra läppar? Jag köper nya läpp-balsam varje år i hopp om att det ska hjälpa mina torra läppar. Jag klickade hem denna och WOW. Jag smörjer in på natten och på morgonen är läpparna helt återfuktade. Jag brukar också smörja in på morgonen och sedan en läppenna över, blir riktigt bra. Ville bara passa på att tipsa om denna.

Nu ska jag kolla på Så Mycket Bättre och mysa med min lilla familj. Jag sov 12h inatt så blir nog en lång kväll, haha. Kram på er

Kommentarer

 1. Antonia

  Du är supersnygg i ditt blonda hår 😍 jag vill ha samma färg som du! Vad säger jag till min frisör (bor inte i sthlm), hur ska hon blanda blekningen och vilken nyansering?

 2. Alice

  hej! Jag har precis färgat mitt blonda hår till bronde (alltså har en brun/mocca hårfärg med beiga slingor). Jag känner dock att den bruna färgen börjar släppa och blir ljusare för varje dag. Har du tips på färginpackning som man kan använda för att bevara den djupare färgen samtidigt som att inte råka missfärga längderna så de blir gröna eller så. Söker alltså en färginpackning för bronde hår! 🙂 tacksam för hjälp!

 3. Madde

  Hej Elin! Skulle inte du kunna ge lite tips på korta frisyrer (inte längre än nyckelbenet) för oss med tunt fint hår/tunna hårstrån fast mycket hår som lätt blir platt samt lite fylligare kroppstyp? 😊

 4. Vanja

  Hur går det med läpparna? Ser något minde ut, men det räcker ju absolut. Mindre hår och mindre läppar blir så mycket finare! =)

 5. Anso

  MEN GE DIG! JAG SKULLE BEHÖVA DIN NYA PRODUKT NU!!! ❤❤❤ Kosttillskott är inget alternativ för mig då det triggar en autoimmun sjukdom hos mig. Har testat allt men håret är så skört på vissa ställen. Ser fram emot vad du har att presentera nästa år.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"