Business

FUTURE LOVE – THE BIG SHOW

Hej underbara ni!

Välkommen måndag, så roligt med en ny vecka. Jag tänkte visa er bilder från kvällen förra söndagen, ni vet när jag var i Prag på en pressresa tillsammans med Kevin Murphy. Har ni missat dom tidigare inläggen så finner ni dom HÄR (klick)HÄR (klick). Vi spenderade en stor del av dagen backstage och sedan fick vi fri-tid och vi valde att svalka oss på rummet. Som jag sa förra veckan också att det var enormt varmt och fuktigt, vi försökte strosa runt i stan på fredagen men solen gassade för mycket. Men jag hade ändå jobb att gå igenom så det gjorde ingenting att vara på rummet med en full luftkonditionering.

Sedan var det dags för att göra sig redo inför den stor galan. Jag tog på mig en klänning från Valerie, skor från Hobbs och väska Chanel.

Mina fötter svullnade upp något enormt i värmen så jag fick leka sjuksyster och plåstra om hela fötterna med skavsårs-plåster, haha.

Lokalen var helt fantastiskt. Här inne ska själva efterfesten vara och vi tar ett glas bubbel i väntan på att få gå in till den stora galan!

Fick veta att DJ:killen är frisör och även då DJ, riktigt grym!

Vi satte oss till bords och fick syn på förrätten som var CHARKBRICKA. Jag skulle kunna äta detta till frukost, lunch och middag – jag älskar chark. Det var bara att snurra på fatet och ta vad man var sugen på!

Sedan började showen, det varvades av ”hands-on” på scenen, middag och show.

Sedan mina vänner, dök den här brutala tjejen upp. Laila Adèle, som har en sångröst att dö för. Både jag och A kollade på varandra och ”vi måste ha henne på vårat bröllop”. Vi har fått kontakt och jag hoppas det går att lösa!!!

Efter 5-6 timmar i en kokade het lokal så kände både jag och A att nu kastar vi in handduken. Showen var jättehäftig, något långdragen men det brukar oftast bli det när det ska serveras mat i samma veva.

Vi satte oss i en taxi, kom till hotellet och jag ställde mig i en iskall dusch och försökte få ner kroppstemperaturen – haha. Vi somnade direkt och upp tidigt igen på måndagen för att flyga hem till Sverige. Tusen tack SPALT PR, Kevin Murphy och alla andra för en grym helg ❤

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"