BröllopetMy thoughtsWedding & Love

Jag gästar Bröllopspodden – starta ny podd kanske?!

Men hallå där!

Jag är hemkommen från en 12h långpanna på salongen och är lagomt slut i kropp och knopp. Jag måste säga att jag börjar komma in i flowet men att gå upp mycket tidigare och somna tidigare. Som ni vet så har jag alltid haft problem med att somna. När jag väl somnat så kan inte ens en jordbävning få liv i mig men att få ro till att somna har aldrig varit min starka sida. Jag tar insomningstabletter ibland men jag är lite emot piller överlag. Jag är en person som knappt tar en alvedon eller knappt kosttillskott. Det är något med att svälja läkemedel som stör mig, vet inte varför. Jag vill inte heller att min kropp ska bli van att få hjälp utan jag vill egentligen att den ska sköta det själv. Men nu har vi bott i huset snart i sex veckor och jag har läst någonstans att det tar 6-8 veckor att bryta eller få nya vanor. Jag får tvinga mig själv att gå och lägga mig i tid för att jag måste orka med att gå upp tidigare på morgonen. Min hjärna fungerar inte som den ska med för lite sömn under en längre period och dom nattliga aktiviteterna är förbi, bara att inse. Så idag gick jag upp 06.00, var på salongen efter 08.00 och kom hem strax innan 20.00. En lång dag men det känns riktigt bra, piggaste dagen på länge.

MEN, åh – jag måste tipsa er om att jag gästar Bröllopspodden (HÄR) som drivs utav min underbara bröllopskoordinator Fanny Staaf och Lisa Larsson som också jobbar inom event/bröllop. En podd för alla som vill få mer kött på benen när det gäller bröllop och det var en ära för mig att gästa dom. Det slog mig när jag lyssnade på avsnittet i morse att:
– GUD VAD JAG SAKNAR ATT PODDA!!!

NI KOMMER TILL AVSNITTET JAG GÄSTAR HÄR (KLICK)

Damn vilka breda bryn jag satt inne med här – och mörkare botten. Mycket kan hända på två år, haha.

Kommer ni ihåg OnfleekPodden som jag och Celina körde tillsammans?! Man kan fortfarande lyssna på dom två säsongerna där alla poddar finns om man inte har så mycket annat för sig. Det är faktiskt många som frågar om podden men som det ser ut nu så blir det nog inga fler avsnitt utav Onfleek. Celina och jag gick skilda vägar men jag börjar bli sugen på att starta en ny podd. Jag tror jag ställt frågan förut, vilken tycker ni skulle passa som min ride or die partner att podda med?! Jag vill podda om livet, det vanliga livet, hur livet egentligen är och vad man stöter på i vardagen. Allt ifrån kärlek, svek, lycka, trauman och karriär – inget filter, högt i tak och allt ifrån politiskt korrekt.

Hur som, A håller på att montera utemöbler i minusgrader (känns det som) och jag ska göra min magiska blåbärspaj som kvällssnacks. Hoppas ni får en härlig fredagskväll!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"