Hårförlängning och löshår

Har ni hört talas om stopptejp?

I samarbete med Hairtalk Extensions

God morgon vänner! 

Hur mår ni? När jag var hos Emelie på Hairtalk förra gången (klick) visade hon mig något helt nytt som jag tyckte var det smartaste på länge. Detta mina vänner är Singel Stands eller Stop-tejp, jag tycker om att säga det sistnämnda. Det jag håller i handen är en karta med tejp, men det som är speciellt med denna tejp är att du kan nu bara sätta en slinga – istället för att sätta ihop två. Ni som haft Hairtalk vet att det kan vara lite bökigt ibland att ha flera dubbelfästen mot ansiktet, kan ibland bli lite jobbigt att sätta upp håret och risken för att fästet syns blir större. Har man ett finare/tunnare hår så kommer detta vara ett underbart alternativ. Då kan man sätta flera Hairtalk slingor med stop-tjep istället för en till Hairtalk slinga. Det gör att fästet syns mindre såklart men det blir också luftigare, lättare att hantera och känslan att man ens har något i hårbotten är minimal.

På andra bilen ser ni att Emelie tar först stop-tejpen och fäster den på samma sätt som att det skulle vara en vanlig slinga av Hairtalk. På tredje bilen ser ni bara tejpen och mitt hår till höger. På fjärde bilden ser ni när Emelie sätter på EN slinga Hairtalk på stop-tejpen som redan är i mitt hår. HUR SMART?

TIPS:

Jag kommer använda dessa t.ex när jag gör förtjockningar och för att få luftigare och mer osynliga frampartier. Eller om man har en längd som man tycker om, sedan vill man sätta i några Hairtalk slingor för att stylingen ska hålla bättre, få en luftigare och fylligare känsla samt en enkel färgförändring. Jag älskar att ”ljusa” upp och färgförändra med just Hairtalk. Då slipper jag bleka och slita på kunden egna hår och nu när jag endast behöver sätta EN slinga, ett paket får jag sätta slingor 12 gånger istället för 6 gånger.

…en annan sak: 
Är att om man upplever att lockarna ”korvar sig” eller att topparna känns för tjocka och stumma med vanliga dubbel-Hairtalk. Då är det också perfekt att använda en slinga med stop-tejp istället. Alla kan inte ha MASSOR med hår heller, det ska passa kunden och kundens hår. Därför älskar jag hur Hairtalk utvecklas hela tiden och kommer på bättre och skonsammare lösningar.

Emelie är ett typiskt exempel hur jag älskar att jobba med olika nyanser och att skapa kontraster med hjälp av hårfärg och olika färger på Hairtalk. Hela inlägget finner ni HÄR (klick).

Här har jag förtjockat min fina kunds lob för ett tag sedan. Här hade jag t.ex velat använt mig en slinga med stop-tjejp på frampartiet och kunna gå högre upp mot benan med fästet. Då blir det ännu mer naturligt och något lättre mot ansiktet – hänger ni med? Ska ändra om nästa gång hon kommer. Hela inlägget med hennes hår finner ni HÄR (klick).

Man blir ju bara glad utav riktigt bra hår och smarta lösningar. Stop-tejpen kommer ut inom kort ❤️

 

Kommentarer

  1. Anna

    Hej! Jag har haft hairtalk tidigare men bytte över till Great leangts tejphår, då deras hår kändes mjukare och finare vilket passade mitt svenska hår bättre. De har också haft denna typ av tejpfästen/stopptejp ett bra tag, det jag upplevde var däremot att de glider isär lättare än när två hårfästen sätts ihop =klibb i hårbotten.. Svårt att hitta en optimal kombo!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"